• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katılmak isterim kızim yeni uyudu:21:

Maratona kalktım kızlar. 1 saat kadar falan

Klasik işler.

Çamaşır as yıka Katla koy
Nevresimleri değiştir.
Bulaşık makinesi doldur boşaltma
Aksam yemegine hazırlık
Giyin ve cik
Ben geldim
Kiz yikandi
Giydirildi
Saclari tarandi
Kahvalti masasi toolandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Bi kac cekmece duzenlendi
Makinaya camadir atildi
Etraftaki daginiklik toolandi

Ben geldim
Kiz yikandi
Giydirildi
Saclari tarandi
Kahvalti masasi toolandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Mutfak toplandi
Bi kac cekmece duzenlendi
Makinaya camadir atildi
Etraftaki daginiklik toolandi
Bende geldim

Mutfak tolandı
Çamaşırlar katlandı utulukler ayrıldı.
Ev süpürüldü
Yemek yenildi

Bugünun devamında

Evi silmeyi lavabolari temizlemeyi düşünüyorum. İnsaallah yapabilirim.herkese kolay gelsin.

Merhaba kizlar

Burayi okumadigimda hic is yapasim gelmiyor.

Camasir yikadim yikadim yatagin ustune tepe oldu. Katlayip yerlerine koymam lazim. Oyle zor geliyor ki..

Birde tum isleri yarina bırakıyorum. Sonrada pazartesi ccok yorgun oluyorum..

Kızlar maraton yapmak istermisiniiiz
19.30 21.00 arası

Benimki çamaşır serme ver mutfak toplama maratonu olacak...

Buraya uğramak ne iyi geliyordu.bu aralar çok fırsat bulamıyorum arada gelip sizleri beğenip çıkıyorum:işsiz:

Kızlar maraton yapmak istermisiniiiz
19.30 21.00 arası

Benimki çamaşır serme ver mutfak toplama maratonu olacak...

Buraya uğramak ne iyi geliyordu.bu aralar çok fırsat bulamıyorum arada gelip sizleri beğenip çıkıyorum:işsiz:
Tam da uzanmıştım
Aslında yapacak işlerim var
Bulaşıklar yıkanacak
B. M boşalacak
B.sepeti boşalacak
Ç.M çamaşır atılacak
Ev toparlanacak
Namaz kılınacak
Şimdilik bunlar, aslında yapacak çok şey var
Haydi bismillah deyip kalkayım en iyisi

Hayırlı günler kızlar
Ben de yapabildiğim kadar maraton yapacağım inşallah
Bulaşığı yarısı makineye konulup b.m çalıştırıldı
Yarısı elde yıkandı
Tezgah Ocak silindi
Ortalık toplandı
Çarşıya çıkıldı
Yemek hazırlandı, yenildi
Şimdi sıra diğer maraton da

:KK200:Küldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam :KK76::KK76::KK76::KK76:dikkat etmem lazım ya kesin ondan :halay::halay::halay::halay: iyileşince kaçar yine bir yerlere:63: ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık :KK200:

:KK200:Küldaşlar size hastane odasından yazıyorum ameliyat oldum çok şükür nasipse yarın çıkacağım..toparlanana kadar dikkat etmem gerekiyor ya bir iş yapasım var anlatamam :KK76::KK76::KK76::KK76:dikkat etmem lazım ya kesin ondan :halay::halay::halay::halay: iyileşince kaçar yine bir yerlere:63: ayaklanınca dönücem aranıza..hepinize kolay gelsin ama unutmayın önce sağlık :KK200:
Cok gecmis olsun bir an once ayaklan insallah Allah sifa versin

Çok geçmiş olsun
Hep öyle olur, iş yapmaman gerekiyor ya yapasın gelir:)

ha_mim ha_mim nerdesin benim maraton 21'de bitti ama şimdi yazabiliyorum
Yazdıklarımın hepsini yaptım extradan sofraları da silkeleyip katlayıp yerleştirdim
Maraton demesen şimdiye kadar miskin miskin yatıyordum teşekkürler :)

Badiiiim canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin öpüyorum canım seni.Allah a emanet ol:KK200::KK15:

ha_mim ha_mim nerdesin benim maraton 21'de bitti ama şimdi yazabiliyorum
Yazdıklarımın hepsini yaptım extradan sofraları da silkeleyip katlayıp yerleştirdim
Maraton demesen şimdiye kadar miskin miskin yatıyordum teşekkürler :)

Benimde bitti yazamadım canım
Bende 2 makine çamaşır serdim
Çay içtik mutfağı topladım sadece
Şimdide çocukları yıkama faslına girişicem.sonrada gün biter inşallah:confused:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Ben de iki gündür gelemedim, çünkü yazacak bir şey yapamadım adamakıllı. Dün görünce geldi, çay, yemek, kahve farkıyla geçti. Bugün de dışarda işlerim vardı, erken çıktım, geç döndüm.. Yarına allah kerim. Herkese iyi geceler...

Ben de iki gündür gelemedim, çünkü yazacak bir şey yapamadım adamakıllı. Dün görünce geldi, çay, yemek, kahve farkıyla geçti. Bugün de dışarda işlerim vardı, erken çıktım, geç döndüm.. Yarına allah kerim. Herkese iyi geceler...

Misafir ağırlama başlı başına bir iş zaten canım.dışarı işini hiç deme ev işinden daha çok yoruyor.gelmesekte faaliyetteyiz elbette.kadınların işi bitermi.hatta bazen günlük koşturmacadan fırsat bulup yazamıyoruz.biz kırk kişiyiz kırkımızda birbirimizi biliriz:))
Badimde iyileşsin eski günlere döneriz yine inşallah

Hepinize Allah rahatlık versin...

çok geçmiş olsun.. ben gireceğini okumamistim. Çok sevindim başarılı geçtiğini allah şifa versin inşallah. .

ben de bayagi gelemiyorum ya. Çok yoğun geçiyor her şey. Ve cok çabuk. :51:

@herkescikler @kuldaslar

12:30 da Maratona kalkiyorum

• Bulaşık makinesini boşaltma
  • B.m. doldur
  • Ç. M. Çalıştır
  • Askıda kurayanlari al
  • Yenilerini as :42:
  • Mutfak masasının düzenle
  • Mutfak yerlerini Süpur, sil
  • Çocuğun ödevi ile ilgilen
  • Ütüler e başla. Başlamak bitirmenin yarısıdie. Yeterki başla :D
  • Bu sefer hızlı ol saatlerce sürmesini maratonunda
  • Sonra kahve ile kitap keyfi yap. Bunun için bir arkadas bul. Bulamazsan yapma
Aklıma başka bir şey gelmedi. Belki çiçekleri sulayip toz alirim. Biraz da plan yaparım. ..

Günaydın hanımlar,

1 haftadır evde yoktum. Pazar günü döndüm evime. Bu hafta eve bir el atmam lazım.
Sonra "bebek kurabiyesi" denemeleri yapıcam. Sonra hediyelik minyatür bahçe denemelerim olacak.
İnşallah başarabilirim.
Ama önce şu evdeki bazı dağınıklıkları ortadan kaldırmalıyım.

Yapılacaklar;
-Kenarda duran, dolap kokan nevresimler yıkanacak.
-Çamaşırlar katlanacak.
-Yeni duşakabin taktırdık, onun dağınıklığı ortadan kaldırılacak.
-Banyo fayansları derzleri beyazlatılacak.

Selam.. Gene tenhalaşmış buralar gelmeyeli.. Ben de kaç gundr aksatiyorum gerci. Bugun yaptiklarimi yazayim bari, sıradan işler olsa da
Ç. m açmak , yıkananları asmak,
B. M. acmak, bitenleri yerleştirmek,
Komşuları kahveye çağırmak,
Egzersiz. Buz, ilaç
Yerleri süpürüp silmek.
İyi akşamlaaarr

İyi akşamlar arkadaşlar
Benimde eşim rahatsızdı bikaç gündür.bugünde kızım hastalandı ateş bulantı kusma var..:KK1:
Bende bugün evi süpürdüm pazara gittim alınanları yerleştirdim.kızıma çorba bitki çayı yaptım.bi taraftanda habire ağlayan ufaklıkla ilgilendim.ablan hasta dedikçe başına gitti izin vermiyosun diye ağladı durdu.zar zor yemeği de yedik çok şükür şimdi mutfağı toplucam.

Maraton teklif ediyorum eşlik etmek isteyen varsa beklerim:KK5:

Back
X