Selamünalyküm
Dil-i bitab
, hoş geldin.. Biz de katılımcı çok olsun istiyoruz zaten, ne demek, buyur hoş geldin.
S
Sifayildizi
ikiniz için de kısaca özet geçeyim. (
Yildiztozu16
'da vardı yenilerden). Ben de çok eski sayılmam ama bildiğim ve uyguladığım kadarıyla yazayım. Öncelikle kurucu fikir sahibi olan
chentiq
'e ö.m dan bilgilerinizi yazıyorsunuz. İşte çocuk sayısı, yaş, hobileriniz, vb. gibi, 1. sayfaya bakarsanız yazmanız gerekenler ilk mesajda var. Günlük yaptığınız işlerden beş tanesini yazıyorsunuz, beşli olarak. Belirlenen odak noktaları var en son yatak odasıymış, ben kaçırdım. Odak noktası için yapılması gerekenler liste halinde veriliyor, belirlenen süre içinde bütün maddeleri tamamlamak gerekiyor. Günlük ödev vardı, ama uzun zamandır yok. Belirli bir düzen oturtamadık henüz. Doğum yapan arkadaşlar var, çalışanlar var vs.. Bir de maraton var. Birkaç saat sürecek işleriniz var diyelim, size destek olacak, sizinle iş yapacak birilerini istiyorsanız, kendinizi yalnız hissetmemek ve motive olmak için çağrı yapıyorsunuz, müsait olanlar katılacağını belirtirse maraton bitiminde yaptığınız işleri yazıyorsunuz. Aklıma gelenler bunlar, unuttuğum bir şey varsa arkadaşlar tamamlar. Arada sohbet de başlatabilirsiniz. Yani çok dar bir alanımız yok.
Benim bugün kızımla dışarı çıktım, hava almak amaçlı. Ben hasta baktığım ve yalnız bırakamadığım için bütün hafta evde oluyorum genelde. Eşim olduğu zamanlar böyle çıkıyorum arada. Beşliyi tamamladım mı bilmiyorum. Yaptıklarımı yazayım öylece.
Balkonu yıkamak, içerdeki çamaşırları balkona almak, ıspanakları 5 su yıkamak (su da bekleterek), kv. egzersiz, buz kompresi, kızımı bu haftaki sınavlar için çalışmasına yardım ve destek..
Siz de kendinizi tanıtırsanız özet olarak, biz de sizi tanıyalım..