- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Yok yok alinmadimKız deli sen benim lafımami alındinsen benim başka konuda badimsin
o yeter yahu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok alinmadimKız deli sen benim lafımami alındinsen benim başka konuda badimsin
o yeter yahu
![]()
BendeeBen kaçım![]()
Mutfak ya da banyo diye koysak olmaz mi badikgrubun göz bebeklerindensin . oyunbozanı değil
mutfak mı banyo mu kafamı karıştırdınız
ahahahahahah sesli güldüm
Evlenme programlarina döndü burasi valla![]()
evli çocuksuz 20 ki yaslarda badi araniyor.
Hanımlar duydunuz zilin sesini eslesmesseniz görücü usulü eskeseceksiniz ona göre![]()
AhahahSevgili badicimchentiq ;
Seninle kocamann 2 yil gecirdik insallahh nice 2 yillar daha geciririz. Yaslandigimiz vakit sana takma dislerini dogal yontemlerle temizlemeyide ogretirim ama simdi konu bu degil. Ben senin uzerine kuma badiler getirmeye calistigim icin beni affet cok pismanim senin kiymetini bilemedim cok badililik fikrimden vazgeciyorum. Yine bana ozelden dag gibi utu resimleri istiflenmis esya resimleri her yere yayilmis oyuncak resimleri at bende sana pasak resimleri atarim. Bu sarki sana gelsin badimm
Beraber online dik biz bu topikte
Beraber paklandik kirli evlerde
Simdi sildigim butun esyalarda
Hersey bana seni hatirlatiyorrr![]()
ay başka hangi konular var.. gizli mi hee biz de bilekKız deli sen benim lafımami alındinsen benim başka konuda badimsin
o yeter yahu
![]()
he şöölee.. kır dizini oturSevgili badicimchentiq ;
Seninle kocamann 2 yil gecirdik insallahh nice 2 yillar daha geciririz. Yaslandigimiz vakit sana takma dislerini dogal yontemlerle temizlemeyide ogretirim ama simdi konu bu degil. Ben senin uzerine kuma badiler getirmeye calistigim icin beni affet cok pismanim senin kiymetini bilemedim cok badililik fikrimden vazgeciyorum. Yine bana ozelden dag gibi utu resimleri istiflenmis esya resimleri her yere yayilmis oyuncak resimleri at bende sana pasak resimleri atarim. Bu sarki sana gelsin badimm
Beraber online dik biz bu topikte
Beraber paklandik kirli evlerde
Simdi sildigim butun esyalarda
Hersey bana seni hatirlatiyorrr![]()
Kasiklik dunun odeviydi ama bugune sarkti bugunun odevi cekmece duzenlemek yok mu senin masanda cekmece sende bi oncesi sonrasi yapiverbugünün ödvi çekmece düzenlemek falan mı. hepiniz bi gaza mı geldiniz nettiniz. bi zahmet bildirim topiğine de yazın...

bugünün ödvi çekmece düzenlemek falan mı. hepiniz bi gaza mı geldiniz nettiniz. bi zahmet bildirim topiğine de yazın...
ay başka hangi konular var.. gizli mi hee biz de bilek
he şöölee.. kır dizini otur![]()
ben kimim sen bilion mu!!

Kaç aylık ti. 2 yasa yakın oyle yapıyorlar açıklaması fiziksel olarak artık çok ihtiyacı kalmadığı için yavaş yavaş iç gidişle olarak koptugunu anlıyor ve güvenli limandan kopma istemediğinden daha çok emek istiyor duygusal yani. Anneye yeteri kadar doyan bir çocuk iki yaşını dolunca memeyi bırakmakta zorlanmiyör. Benim ki önce 3 gun hic miz mizlanmadi sinra biraz mız mız etti bir hafta olunca doruğa ulaştı ama tam onucu gün benden uzaklaştırdı hissettim ve somut olarak görmek için gel oğlum süt dedim kaçtı ay babasıyla okadar güldük kiBen de katılamıyorum bugun oglum ayrilmiyor pesimden meme meme diye40liyken bu kadar emmemistir heralde bu aralar hep boyle