- 12 Ocak 2012
- 1.390
- 2.171
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenIyi geceler herkese.. bugün hem eşim evdeydi hem keyifsizdim dersimi bitiremedi örtmeniimm ..
Yaptıklarım şunlardan ibaret;
Bütün ev tozunu alma, bulaşık makinası açıldı boşaltıldı, çamaşır toplandı, bankaya gidildi, bir çekmece düzenlendi..
Hoşgeldin aramıza..
Burda günlük işlerimizi yapıp, en az beş tane ya da daha fazlasını günlük bildirim yapıyoruz, motivasyon sağlamak ve verimli olmak için diğer arkadaşlarla maraton yapıp , maraton bitiminde bütün yaptıklarımızı yazıyoruz, evin tamamında yapmak üzere bir iş belirleyip haftalık odak noktası yapıyoruz.
Ama önce topik kurucusuchentiq e özel mesaj atıp kendinle ilgili genel bilgi veriyorsun ..
Güzel paylasimlarda görüşmek üzere..
 chentiq
 bilgi verilmesi gerektiğini bilmiyordum

chentiq
 bilgi verilmesi gerektiğini bilmiyordumHer yeni.katılan icin geçerli, 1. Sayfada daha ayrintili yazıyor. mecburiyet değil ama sanırım uyeleri tanımak için..Benchentiq bilgi verilmesi gerektiğini bilmiyordum
HoşbuldumIyi geceler herkese.. bugün hem eşim evdeydi hem keyifsizdim dersimi bitiremedi örtmeniimm ..
Yaptıklarım şunlardan ibaret;
Bütün ev tozunu alma, bulaşık makinası açıldı boşaltıldı, çamaşır toplandı, bankaya gidildi, bir çekmece düzenlendi..
Hoşgeldin aramıza..
Burda günlük işlerimizi yapıp, en az beş tane ya da daha fazlasını günlük bildirim yapıyoruz, motivasyon sağlamak ve verimli olmak için diğer arkadaşlarla maraton yapıp , maraton bitiminde bütün yaptıklarımızı yazıyoruz, evin tamamında yapmak üzere bir iş belirleyip haftalık odak noktası yapıyoruz.
Ama önce topik kurucusuchentiq e özel mesaj atıp kendinle ilgili genel bilgi veriyorsun ..
Güzel paylasimlarda görüşmek üzere..
 )
)
dün akşam yemek yaptım.
bulaşıklar makineye dizildi, çalıştırıldı. sabah yerleştirildi.
Süt kaynatıldı.
1 makine çamaşır yıkandı.
saat 10'da kızla birlikte yattım. başım ağrıyor diye.
Sabah da çöpler kocaya attırıldı.

sivastrabzon

sivastrabzon
  Ber ra

Ber ra
  Dil-i bitab

Dil-i bitab
 Kızlaaar haydi maratona
11.00 ile 13.00 arası
sivastrabzon
D Dodili
O Ofyoruldum
Ber ra
S Sifayildizi
Dil-i bitab
Sadece aktif olanları etiketledim gören duyan diğer arkadaşlarda katılabilir
Hedeflerim
Mutfağı toplamak
Yatakları toplamak
Ev süpürmek belki silmek duruma göre
Sonra kv ye gitmeyi düşünüyorum.hastaymış.varsa işi yaparım.o yüzden hemen bildirim yapamayabilirim.

Geliyorum ..Kızlaaar haydi maratona
11.00 ile 13.00 arası
sivastrabzon
D Dodili
O Ofyoruldum
Ber ra
S Sifayildizi
Dil-i bitab
Sadece aktif olanları etiketledim gören duyan diğer arkadaşlarda katılabilir
Hedeflerim
Mutfağı toplamak
Yatakları toplamak
Ev süpürmek belki silmek duruma göre
Sonra kv ye gitmeyi düşünüyorum.hastaymış.varsa işi yaparım.o yüzden hemen bildirim yapamayabilirim.
 sivastrabzon
 çok beğendim bu sözü

sivastrabzon
 çok beğendim bu sözü

areser

areser

sivastrabzon

sivastrabzon

ha_mim

ha_mim

Littlelemon

Littlelemon

Dostacilisoyler

Dostacilisoyler

Ben_olmak

A 
		 Alaikra

Ben_olmak

A 
		 Alaikra

cnntrm

cnntrm

esoes1919
 @sifayıldızı @yıldıztozu16 
			O 
		 Ofyoruldum
.....

esoes1919
 @sifayıldızı @yıldıztozu16 
			O 
		 Ofyoruldum
..... kubdef
 yalnız kalmasın ona da yaptığım kadar eşlik edeyim.

kubdef
 yalnız kalmasın ona da yaptığım kadar eşlik edeyim. )                                                      yatak odasi toplandi tozu alindi, yemek  yapildi yendi sonrasi mutfak toplandi .1 makine çamaşır atildi serildi.dunden kalan yemegin yanina pilav yapildi yenildi mutfak toplandı,baharatliklar yikandi kuruyunca yerlestirilecek. Lavabo wc temizlendi. Usenmezsem son is yatak odasinin kapisini silecegim. Saygilar hurmetler iyi aksamlar efenim
)                                                      yatak odasi toplandi tozu alindi, yemek  yapildi yendi sonrasi mutfak toplandi .1 makine çamaşır atildi serildi.dunden kalan yemegin yanina pilav yapildi yenildi mutfak toplandı,baharatliklar yikandi kuruyunca yerlestirilecek. Lavabo wc temizlendi. Usenmezsem son is yatak odasinin kapisini silecegim. Saygilar hurmetler iyi aksamlar efenim