Küllerimden yeniden doğmak istiyorum

Artık bir önemi yoktur ama ...
Sinirlenmeseydin keşke gülüp geç. Ben buyum havasında gayet qool bi tavır sergileyebilirsin.
Bi defa elbisenin altına badi giyildigi nerde görülmüş allahim ya.
Artık gülüp geçemiyorum, o kadar doluyum ki şu kıyafet konusundan. Cool davransam, takmıyorum havalarına girsem burnumdan getirir. Beni kaç defa tehdit etti , bunu giyersen/ böyle çıkarsan karşıma/ bir daha istemediğim tarzda gelirsen yanıma pata küte girerim sana tüm kıyafetlerini parçalar kapıya koyarım seni diye. Aman Allah'ım yazınca bile korkunç geliyor bana. Ben hala bu adamın yanındayım. Adam dengesizin teki. Aramı iyiyken öpmeler, okşamalar, bana hizmet etmeler. Fazlasıyla rahatsız olacağım kadar fazla ilgi gösterir, aramız kötüyse de döverim , yıkarım, gider ikinciyi alırım lafları

Artık gülüp geçemiyorum, o kadar doluyum ki şu kıyafet konusundan. Cool davransam, takmıyorum havalarına girsem burnumdan getirir. Beni kaç defa tehdit etti , bunu giyersen/ böyle çıkarsan karşıma/ bir daha istemediğim tarzda gelirsen yanıma pata küte girerim sana tüm kıyafetlerini parçalar kapıya koyarım seni diye. Aman Allah'ım yazınca bile korkunç geliyor bana. Ben hala bu adamın yanındayım. Adam dengesizin teki. Aramı iyiyken öpmeler, okşamalar, bana hizmet etmeler. Fazlasıyla rahatsız olacağım kadar fazla ilgi gösterir, aramız kötüyse de döverim , yıkarım, gider ikinciyi alırım lafları
Bu sevgi değil.... Sana son söyleyebileceğim bu. Kendine kötülük yapmak istiyorsan devam et evlilige...
Ayrıca o tehditlerin üstüne ben inadına daha açık giyinir de çıkardım dışarı hadi vur hadi yirt hadi aldat derdim. Ve eger yaparsa sana en ufak bi siddet falan bunu bahane eder boşanir siddetten dolayi tazminatımı da alırdım.
O kızınca kızdı tehdit etti diye yapacak olduklarindan vazgeçme.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım iç huzura bir an önce erersin

Dün tartışma anında şunu dedi: ilk tartışıp babaevine gittiğinde kime yöneleceğime bile karar vermiştim. Ama sen daha 2.haftasında dönmek isted
Demiyorum tabii ki. Ben ona asik olmadigimi soyledim. Eskisi gibi sevmedigimi de soyledim. Dedim ya o dengesizin teki. Aramiz iyiyken cok seviyor aramiz kotuyken insan gibi davranmiyor. Sevip sevmemesini umursamiyorum artik, kiskanmiyorum.

Son durum: isten geldiginde belliydi tavitlarundan arayi yumusatmaya calistigi. Yerli yersiz sorular sordu, kendi guldugu espriler yapti. Niye borek yapmamisim vs vs. hic yuz vermedim.cok sukur turkiye'ye donmeme az kaldi dedim. Ordan laf lafi acti, sinirler gerildi. Sacma sacma konusup durdu. Bundan onceki mesajlarimda bi donelim, bi bayrami atlatalim da kararimi biraz bekleyip verecegim demistim size. Bugun gordum ki hic beklemeye hacet yok. Doner donmez anlatacagim aileme. Bu bayramda evdeki canlinin memleketine gidecektik, biletlerimiz alinmisti. Oraya da gitmeyecegim. Hatta demin ablama mesaj attim bosanacagim bu adamdan diye( mevzuya az cok hakim ablam) sonra sildim, yollamadim mesaji. Zaten 1 haftam kalmis donuyorum. Oyle yani arkadaslar, kendimi guclu hissediyorum, tek bir damla akitmadim. Icim tamamen sogumus.

Back
X