Saç Rengi ve Saç Boyama küllü açık kumral sarı oldu

f1453

Rabiş
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
2.131
130
73
merhaba saçlarımı ılkdefa boyuyorum. 1 ay evvel kullu acık kumral boyadım.. sAPPPPPSARI OLDU cok kotu ısıl ısıl sarı parlıo fılan. küllü bısı goremedım kumrallık da goremedım bıldıgın koyu sarı ... sacımı kyulaştırmak ıstıyorum ne tonlar tercıh etsem ana rengım kullu orta kumral olsa gerekti

küllü elde etmek burda cogu kısının çılesi :) hangı markanın kac numarasıyla boyadın merak ettım ? eger 8.1 yada 9.1 ıle boyadıysan ve cok acıldıysa 7.1 ile boyamanı öneririm . ilk önce gözune cok koyu gelebılır ama zemın sarı oldugundan yıkadıkca zaten çok rahat kumrala dönersin ancak küllü ne derece olur ona bıse dıyemem

saçın çok sarı ise küllü ile koyultmanı önermem.. yeşerebilirsin aman dikkat ana ton ile koyultup çok istersen koyulduktan sonra küllüye dönebilirsin.. ayrıca küllü yapmak istiyorsan palette loreal'in market boyalarından değil de tüp boyalarından tercih et. onlar daha profesyonel oluyor renk daha iyi tutuyor

sarinin üstüne ne tonlarda rfle yapsak??

sarinin üstüne ne tonlarda rfle yapsak??

valla canım seni yanlış yönlendirmek istemem röfle konusunda pek bilgim yok daha önce yapmadım hiç.. röfle kullananlar daha iyi anlayabilir. ben koyulaştırmak istiyorsun diye dedim.

Kendi saçın ne renkti ve hangi marka ve numarayla boyadın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…