Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende açık kumral ile küllü açık kumralı karıştırmıştım yani 8.0 ile 8.1 i eğer açık ton elde etmek istiyorsan 7 numarayı karıştırma derim ben..Benim saçım turuncu içermeyen açık bir kumral oldu koyu sarı gibi yani böyle bir renk istersen dene
tatlım bende kumrala boyamak istiyorum saçım karamel su anda acaba bu renkleri karıştırsam turunculuk giderrmi yaa kendi saç rengim açık kumral ona dönmek istiyorum
turunculuğu almasını istiyorsan boyadığın boyanın içine 1 fındık büyüklüğünde mavi boyada karıştırabilirsin.herkese merhaba öncelikle size kendimi anlatayım. saçlarımın doğal rengi orta kumral. yeşil gözlüyüm ve saçlarım kalçama kadar uzun. 3 ay önce bal köpüğüne boyadım fkat açıcı kullanmadım saçlarım turuncu oldu zamanla bakırımsı bi renge dönüştü simdilerde iyice belli olmamaya basladı. bugun saçımı palette 8.00 aık kumral ve palette 9.3 açık küllü kumrala boyamak istiyorum. küllü kumral turunculugu alıyomus diye duydum. sizce nasıl olur yakısır mı bana. çok açık olmamakla beraber güzel açık bi renk olsun istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.
Cook guzel olmus rengi :) Kac numaralari karistirdin ?merhaba arkadaslar yaklasik alti ay kullu kumral kullandim cok da severek kullandim iki gun once bir cilginlik yaptim 2 kutu nevacolor bir kutu da koleston aldim sonuc bu ben begendim hic kotu bir yorumda almadim simdi ombre yaptirmayi dusunuorm tam ombrelik bir sac oldu cunku. kodlarini isteyen arkadaslara yazarim:)