• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü açık sarı ve kumral karışımı bu konuda fikri olan ya şimdi konuşsun yada hiç;)

eveeeet gelelim onatello iksirine :)))oncelikle karisimimda herzamn koleston 8.1 kullu acik kumral olur. o olmadan yola bile cikmam cimbiz gibi:)) koleston cepte.sonra nevacolor 9.0 ve 10.1 i aldim yine iki tup %9 luk oksedasyonaldim guzelce karistirdm uyguladim ve suan saclarimi cok seviyorum:))) bol sans calipsom gecikme için özür dilerim
Tesekkur ederim, bende boyadim bugun 8.1 ve bende memnun kaldim . Gule gule kullanalim ;)

merhaba arkadaslar yaklasik alti ay kullu kumral kullandim cok da severek kullandim iki gun once bir cilginlik yaptim 2 kutu nevacolor bir kutu da koleston aldim sonuc bu ben begendim hic kotu bir yorumda almadim simdi ombre yaptirmayi dusunuorm tam ombrelik bir sac oldu cunku. kodlarini isteyen arkadaslara yazarim:)
Merhaba oranlarını da yazarmisiniz 3 tüp ve 3 oksidanımı karistirdiniz

Tesekkur ederim, bende boyadim bugun 8.1 ve bende memnun kaldim . Gule gule kullanalim ;)
Benim sac rengim kızıl cok sıkıldım bu renkten değisik bi sac rengi istiyorum ama sac rengimi bulamıyorum açık buğday tenliyim yardımcı olurmusunuz ?

Koleston 7.1 ve garnier 111 gümüş sarı karışımıyla elde ettiğim renk diplerimdeki gibidir . saçımın uçlarını boyamadım. Diplerimi koyulaştırmaya çalıştığım için bu yolu izledim. Ben çok sevdim turunculuktan eser kalmadı ve doğal bir küllü kumral elde ettiğimi düşünüyorum . Tabi boya içine fındık boyutunda mavi boya ve gri renk karıştırdım fikir amaçlı paylaşıyorum . :)

Eklentiler

• 20190711_210039.webp
    20190711_210039.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 774
Back
X