Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Dore Kumral :)

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Merhaba Kızlar :34:

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum konuyu okuyan ve profılımı inceleyen arkadaşlar ''ya bu kız ne kadar saç rengini değiştiriyor '' diyebilirler vede haklılar :9:Napıym seviyorum saçlarımla uğraşmayı ilgilenmeyi :16:

$IMG_1445.webp $kk1.webp $kk2.webp

bir önceki rengim sarıydı yumurta sarısı gibidi hiç begenmemiştim bu daha iyi sankı :52:

canım çok güzel bir renk sanada yakışmış çok beğendim:34:

Merhaba Kızlar :34:

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum konuyu okuyan ve profılımı inceleyen arkadaşlar ''ya bu kız ne kadar saç rengini değiştiriyor '' diyebilirler vede haklılar :9:Napıym seviyorum saçlarımla uğraşmayı ilgilenmeyi :16:

Eki Görüntüle 752328 Eki Görüntüle 752329 Eki Görüntüle 752330

bir önceki rengim sarıydı yumurta sarısı gibidi hiç begenmemiştim bu daha iyi sankı :52:

sarı saçtan dönüşlerde bu renkleri tutturmak cok zor senin saç kesin saglıklı bi saçtı eger kötüleşmiş açıcı sonrası bzm gibi mahvolmş saçları olan arkdslar var iseee !!! sarıdan döneym artık sıkıldm,, ben bu rengi cok begendim yapaım gibi hataya KESİNLİKLE dÜŞMESİNLER cunku ne pigmentasyon tutuyor nede bu tarz doreli küllü renkler :) bilginz olsunnn

hangi markanın boyası?renk no nedir?..
beğendim:34:

Kuaföre boyattım Küllü dore kumral :21:

sarı saçtan dönüşlerde bu renkleri tutturmak cok zor senin saç kesin saglıklı bi saçtı eger kötüleşmiş açıcı sonrası bzm gibi mahvolmş saçları olan arkdslar var iseee !!! sarıdan döneym artık sıkıldm,, ben bu rengi cok begendim yapaım gibi hataya KESİNLİKLE dÜŞMESİNLER cunku ne pigmentasyon tutuyor nede bu tarz doreli küllü renkler :) bilginz olsunnn

Julyy doğru dıyosun benım sacalr bu yıl kaç kez boyandı ve kac kez yıpranması gereken ana geldı ama maşallahı var

Çok şükür birşey olmadı bakım yağlarını çok kullanıyorum onalrın etkisi var birde genetik sanırım :49:

Julyy doğru dıyosun benım sacalr bu yıl kaç kez boyandı ve kac kez yıpranması gereken ana geldı ama maşallahı var

Çok şükür birşey olmadı bakım yağlarını çok kullanıyorum onalrın etkisi var birde genetik sanırım :49:

belli cnm saglıklı saç.. yagların çok etkisi oluo renk harika olmş keşke bnmde öle bi renk olabilseydi ama tutmuo ne yzıkki sarıya devam :)

önceki halini görmedim ama o dediğin gibi yumurta sarısıysa dönmen çok doğru olmuş canım
şuanki saçın gerçekten harika güle güle kullan böylesi çok daha şık

Acık kahve dipleride cıktı mahfoldu saclarım :( deliricem ay ısıgı gibi

Son düzenleme:
Ba-yıl-dım tek kelimeyle.Kuaförünüz gerçekten çok profesyonelmiş.Bu rengi tutturmak her yiğidin harcı dğildir.Benım saçlarımda röfleli ama sıkıldım gibi.Düğünümde tek renk istiyorum ve bu renge bayıldım.Acaba hangi marka kullandı kuaförünüz ,benimki de iyidir tarif edersem yapabilir belki..
Çok yakışmış gerçekten güle güle kullanın:34:

Teşekkür ederim kızlar tekrar :) Markasını söylemiştide unuttum ne yalan söyleyeyim ama tekrar gittiğimde sorarım kuaförüme ve buraya yazarım :) :54:

Saçını çok beğendim canım rengi harika olmuş :54: bende bu renge boyatmak istiyorum ama daha koyusuna. benim saçlarım çok kırık ve yıprandı. boya falan yok saçımda neden yıprandı sence ? birde hangi yağları kullanıyorsun belki banada faydası olur? söylermisinn ? :54:

Saçını çok beğendim canım rengi harika olmuş :54: bende bu renge boyatmak istiyorum ama daha koyusuna. benim saçlarım çok kırık ve yıprandı. boya falan yok saçımda neden yıprandı sence ? birde hangi yağları kullanıyorsun belki banada faydası olur? söylermisinn ? :54:

ben saça badem yağından daha iyisini bilmem tavsiye ederm yani ipek gibi oluyo sac resmen:40:

Teşekkür ederim kızlar tekrar :) Markasını söylemiştide unuttum ne yalan söyleyeyim ama tekrar gittiğimde sorarım kuaförüme ve buraya yazarım :) :54:

yaa nolur yaz şu boyanın markasını bayıldmm saçına süper olmuş aynı rengi istiyorm iki keredir boyadm olmadı bu tonu yakalayamıyom :14:

Back
X