Evet sonunda green therapy tarçın bakir rengini aldim. Alerji testi yaptim 48 saat bekledim ve olumsuz bir durum olmadı. Boylece sacimi bir cesaretle dün boyadım. Boyayi yikayana kadar hersey güzel. Saç durulandıkça sertleşti. Icinden cikan sampuan ve krem saci yumusatmada yetersiz kaldi. Çok akan bir boya yani yastiklar, havlular berbat oldu. Renk olarak kahve bakır gibi koyu bir renk oldu. Tabi kendi sacim koyu kahve. Alt boyali kisim kahve bakirdi. Oralar daha iyi tutmus. Acik sacta daha net tutabilir. Boyadiktan yarim saat sonra basim agridi ve yorgunluk hissettim. Sanirim bu da bir alerji cesidi. Test yaparken boyle bir sorun olmamisti. Fakat bu durum kisa surdu. Yine de alerji hapi yuttum biraz korktum acikcasi. Bugun kendi sampuanimla yikadim ve kendi sac ürünlerimle sacimi yumusattim. Kolay taranan sacimin oryalle açılmış gibi görünmesine üzüldüm. Halbuki iyi yorumlara dayanarak bir hevesle almistim. Birdaha bu boyayi almam tavsiye de etmiyorum. Anlaşılan yine iyi boya arayisina giricem.