Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Kumraldan Açık Kumrala...

Lina12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
38
2
86
Arkadaşlar Merhaba. Benim size bir sorum var:) Saçlarımın şu anki rengi küllü kumral (Sea Color Küllü Kumralı kullandım), diplerim de doğal kumral. Açık kumrala geçmek istiyorum. Acaba Loreal 73 Açık kumralı kullanırsam bu renk saçlarıma tutar mı ve renk farkı olabilir mi? (diplerim boyasız olduğu için). Saçlarım kutudaki renkten daha koyu renkte... Yorumlarınızı bekliyorum)

kullu acık kumraldan kendı ımkanları ıle saclarını kumrala boyamıs bırı olarak dıyorum kı kullu kısımları yesıl kalıyormus kuaforumun bana deyıp 9o lıramı aldı :) ardindan 2 kutu bogurtlen siyahi aldim 3 aydir siyah kullaniyorum kuaforumun yaptigi boyayida almadi o kullu kumral olan kisimlar boyadan sonra acilmadi rengide almadi... kullu renkler farkli renge boyandiginda yesillik veriyor.. benim tecrubem boyle bozulan saci kurtaririm diyenler cokta bozulmadan uzmanina gitmek en dogrusu zor renklerde

7.3 açık kumral değil dore kumral yani 7.3 boyarsan saçların turuncu olur.açık kumral istiyorsan 8.1 boyamalısın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…