Eki Görüntüle 659052 saç rengim bu senin rengine nasıl ulaşabilirim hangi marka ve numaralarla? yardımcı olursan çok sevinicem.
slm benim saçlarımda platin röfle vardı. kumral 7-0 boyadım tam istediğim gibi olmadı :S küllü boyayamadım yeşermesin diye:S iki kez 7-0 boyadım artık küllü boyasam yeşerir mi? siz hangi renkten küllü tonlara geçtiniz anlatır mısınız? iyi günler.
canm benmde bu rengi elde etmeden önceki rengim senin rengine yakındı..ben ilk önce saçımı açtım..yıpranma falan olmadıda saçımda..daha sonra saçımı 10 gün dnlendirdim..açıcıdan sonra hemen boyanıyorda ama ben dinlendirmeyi biraz bakıma almayı tercih ettim..10 gün sonra açık kumral içine çeyrek kadar açık küllü sarıyı karıştırdım ve boyadım..saçım tam sarı oldu aralarda küllülerle birlikte..ama çok hafif renk oynamaları vardısonra saçımı bi 10gün daha dinlendirip bakıma aldıktan sonra..tekrar açık kumral ile boyadım..ama bu kez içine açık küllü kumral karıştırdım..sarılığını brz kırması için..diperlden başladım tamamını boyayana kadar 10 dk daha geçti..5dk daha bekledikten sonra fazla koyulaşmaması hiçin hemen boyadım..saçımı kurutup baktığımda tam küllüyü elde ettiğimi gördüm..ama bu kezde aralarda renk oynamaları vardı..hoşuma gitmedi değil ama küllünün daha net belirgin olması için cila yapmam gerekti..üstüne cilada yapınca sonuç tam istediğim gibi oldu..e tabi saçlarım yıpranmadı değil..ama ben bu kdr az beklemiyordum..
çok teşekkür ederim canımözellikle önerdiğin bir marka var mı peki?
yaa bnde istiyorum bu rengii.anlatan arkadasımdan ricam hangi marka acıcı ve kullandıgı boyalarında markalarını yazarsa cok mutlu olurum.ögrendikten sonra bnde asama asama boyıyacagım..
Küllü hatunum güle güle kullan saçlarınıııııııııı
hahah heyecanla bekliyorum yavru kuşumcanım benim çoook teşekkür ederim..darısı başına inşallah yavrum..sana özel olarak el atıcam ben:13:
açtığım konuda da yazdığım gibi canım 7,1 küllü kumral kolestonla 5.0 açık kahveyi kahveyi karıştrdım ama açtığım saçlarımda hiç bir fark olmadı boyadan sonra. kusturma işlemini nasıl yapabilirim?
tamam canım teşekkür ederim :)
canm saçın renini beyaz sabun ile açabilirsin..bilgin vardır belki..ya da yopranırsa yıpransın yeter ki kurtulayım diyorsan kusturma işlemi uygulayabilirsin..ama ben daha önce denemedim..deneyenlerin işe yaradıklarını gördün sadece..
bi kaç kuaföre saçlarımı bi göstereyim diyorum canım bakalım ne dicekler ne yöntemlerle gelecekler duruma göre içime sinen bir yer olursa yaptırcam olmassa da artık erkek arkadaşımı alcam yanıma gidicem alıcam malzemelerimi terkar açıcam daha dikkatli ve daha sıcak tutarak:) sonrada boyucam allah izin verirse. boyama işleminden sonrada bi konu okumuştum birezilya fönü evde yapımı başlıkları altında onu uygulamyı düşünüyorum saçları gayet bakımlı gösteriyor ve doğru yapılırsa bakıma gerek kalmıyormuş yani yağlar kremler felan. öyle düşündüm canım bakalım biraz daha beklicem boya aksın bakalım biraz saçlarımda 2 hafta civarı dinlensin diyorum öyle düşündüm canım senin saçlarında gerçekten çok güzel :) öyle işte bakalım kararım değişmesse şimdilik düşüncelerim bunlar:)
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...nu-keratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri.html
eski bi konu ama çok talep olmuş canım sende bir bak bakalım.
arkadaslar ben hic karar vermiyorum küllü renklermi dore renklermi daha güzel ikiside hos geliyor gözümebu ay sacimi boyucam ilk deffa acici kullanarak hemde.. suan sacim cikolata kahve dipler koyu kahve kendi rengim.. ama kizili sevmiyorum tamam bakir cok güzel hosuma gidiyo mesela naz elmasin hürremin rengi.. ama o kizillar yokmu nefret ediyorum.. cünkü bakirla kizil ayni degil. dore tonlar nasil acaba yoksa küllümü denesem bana ne yakisacak bilmiyoooorum allahim cok kararsizim sadece güzel olmak istiyorum
kapanır cnm çünkü koleston koyu çıkan bi boya..ama zamanla akar aktıkçada alttaki bakırlar tekrar çıkar..Cildimin alt tonu sarı olduğu için bana küllü renkler gitmiyor, çok soluk gösteriyor beni. Bir ara saçlarım turuncu-bakır gibiydi, koleston küllü kumralın köpük boyasıyla tek yıkamada kapandı bakırlıklar.
:)) o zaman şanslısın canım sen, bakım amaçlı birazda rahatlık amaçlı yapılabilir bir şey diye düşünüyorum.
tekrar teşekkürler, saçlarımın rengini değiştirdiğimde tekrar yazarım:)
Doğuştan açık küllü sarı saçıma röfle de bir yakıştı ki sorma gitsiinn...
Küllü sarı meraklıları arasına gel, saçı bozdum röfle attırdım de, buradaki küllü aşıkları da seni paralasın, kaç Myosotis..
Şaka bir yana, severim bende çok..
Herkes ton sorardı, hala soruyor, civciv sarıları arasından birkaç tel yakalayıp aay bu ton ne diyorlar, doğal diyorum inanmıyorlar bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?