Saç Rengi ve Saç Boyama küllü renkler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küllü mango merhaba bende kolestonun küllü rengini kullanıyorum renk ilk iyi tutuyor ama kısa sürede akıp gidiyor rengi bal rengi olarak kalıyor kuaföre sorduğumda her boya akar dedi senin bu kullandığın boyada rengini koruyormu yoksa diğerleri gibi akıyormu?

Meraba arkdaşlar saçlarımı 2 hafta önce Palettenin bronz kahvesine boyadım diplerim daha çok açıldı uçlarıma nazaran. Şimdi 1 2 hafta sonra palettenin renk açıcısıyla saçlarımın tammanını açıp ardından palettenin koyu küllü kumral rengini uygulayacaım yapan arkadaşlar varsa resim koyarsa çok sevinirim. saçlarımın kendi rengi siyah ama açık bi siyah üstüne her rengi tutar. fakat uçlarımda ekstra kolestonun siyah rengi vardı o yüzden uçlarım boyayı tutmadı renk açıcıyı bu yüzden sürücem.

Meraba arkdaşlar saçlarımı 2 hafta önce Palettenin bronz kahvesine boyadım diplerim daha çok açıldı uçlarıma nazaran. Şimdi 1 2 hafta sonra palettenin renk açıcısıyla saçlarımın tammanını açıp ardından palettenin koyu küllü kumral rengini uygulayacaım yapan arkadaşlar varsa resim koyarsa çok sevinirim. saçlarımın kendi rengi siyah ama açık bi siyah üstüne her rengi tutar. fakat uçlarımda ekstra kolestonun siyah rengi vardı o yüzden uçlarım boyayı tutmadı renk açıcıyı bu yüzden sürücem.

cnm brpnz kahve sende cok koyu durdumu nsll durdu gsll bı renkmı sence resım koyma sansın varmıı

benimde saçlarım bakırdı sıkıldım ve alixavien11/10la boyadım çok hoş oldu ardından 15 gün sonra koleston 11/1 le boyadım daha hoş oldu bakırlıklar gitti sayılır tabi ilk yıkamada o küllü renkler hemen akıyor ama ortaya çıkan renkte oldukça hoş ve doğal saçlarımın rengini açmaya hiç gerek kalmadı çok memnunum

küllü mango merhaba bende kolestonun küllü rengini kullanıyorum renk ilk iyi tutuyor ama kısa sürede akıp gidiyor rengi bal rengi olarak kalıyor kuaföre sorduğumda her boya akar dedi senin bu kullandığın boyada rengini koruyormu yoksa diğerleri gibi akıyormu?

yogun küllü oldukları için akma suresi daha uzun sure oluyor. aktıgında da bal köpüğü yerıne daha duz bır sarı olacaktır duzenli kullanırsan aynı yogun kulluleri. önceki kullandıklarımda aktıgında doreleşiyordu ama şimdi aktıgında sadece küllülüğü gıdıyor.

ben saçımı 2 ay içinde 2 defa boya silicisiyle akıttım ve hiçbir yıpranma yok. keşke onceden keşfetseydım bile dıyorum. eger dogru bır markanın boya silicisini alırsan sorun olmaz. bazısı oreal içeriyor onlardan sakınman gerek. ben bıocarın markasının kullandım .
kullanmam dersende o kızıllıgın gıtmesi için küllüler sart tabi. alabiliyorsan yogun küllüleri tercih et. bikaç boyamada kurtulabılırsın.ben kendim loreal majırel serisinin yogun kullulerini kullanıyorum ve memnunum oldukça.

peki bu saçtaki turunculuğu mu yok ediyor yoksa eski rengemi döndürüyor

kızlar benim saçlarım kahverengi ve BOYALI çok koyu da değil çok açık da değil ve biraz da diplerim çıktı koyu kestane.ben saçlarımı küllü ve açık bir renk yapmak istiyorum ne yapabilirimm :17:

$2.webp

merhaba kızlar, saçlarımı koleston 8/74 gizemli kahve ile boyuyordum (resimdeki renk ona ait) ancak artık kendi sac rengime dönmek istiyorum yani koyu kahveye. koleston 7/0 ve 7/1 renklerini aldım ama tahnimimden açık olacak gibi geliyor. koyu kumral da cok siyah gibi oluyor dendiği için onu almadım ama kararsız kaldım şimdi. Boyadan anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Napsam neye boyasam ki?? :53:

mrb canım ben daha yeni koleston 7-0 ile boyadım saçımı ondan önce palette 7-65 toffe ile boyamıştım diplerim geldiği için kendi rengini açtı uçları tutmadı kapansın diye kumrala boyadım ama resmen koyu kahve oldu bana göre çok koyu oldu zemin açk olduğu halde sende daha koyu bile çıkar merak etme ama 7-1i bilmiyorum tabi

$Goruntu(749).webp arkadaşlar bu rengi elde ettim en son turuncuydu saçlarım sarı, küllü sarı,gümüş sarısına boyadım ayrı ayrı ama gördüldüğü gibi aralarda renk farkılıkları kaldı gümüş rengine boyasam geçer mi yardım bekliyorum

Back
X