Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü saçlarda turunculuk olmaması için

06lala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
112
5
98
Ankara
Arkadaşlar bi sitede gördüğüme göre küllü boyaları kullanırken:"Boyayı hazırladıktan sonra 2-3 kaşık su ve çok az saç kremini boyaya karıştırırsanız saçlarınızda asla turunculuk oluşmaz." yazısını gördüm.Ne kadar doğrudur sizce? Deneyen var mı?

Arkadaşlar bi sitede gördüğüme göre küllü boyaları kullanırken:"Boyayı hazırladıktan sonra 2-3 kaşık su ve çok az saç kremini boyaya karıştırırsanız saçlarınızda asla turunculuk oluşmaz." yazısını gördüm.Ne kadar doğrudur sizce? Deneyen var mı?

aaa cidden mi? işe yararsa gerçeten iyi olur en büyük sorunumdu o turunculuk.. hangi site canım linki varsa atabilir misin?

gerçekten mi bunu deneyen varmıdır ah hep şu turuncu saçlardan kurtulamadım ya ne kadar açsam hep turncu hep turuncu :43: ama bunu denemek istiyorum böyle faydası olduysa :)

Son düzenleme:
Hangi site olduğunu bilmiyorum canım ordan burdan girip bulmuştum :/ Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası ve ben saçlarımı 2 hafta sonra falan boyarım anca eğer siz denerseniz sonuçlarını buraya yazarsanız çok mutlu olurum bende denemeyi düşünüyorum sonuçta riskli birşey olmaz heralde :)

banada gerçekse söyleyin nolur bıktım turunculuktan 2 gün önce boyadım saçımı dipten 5 parmak turuncu altlar süper platin küllü sarı tepelerim berbat duruyo çözümler arıyorum bende:50:

Hic alakasi yok ben sacimi yipratmasin diye surukli boyamin icine sac kremi biraz su koyarim su 4 aydir sacim bakir karamel Hürrem in sac renginden yani bildiginiz turuncu tonu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gene deneyelim zaten denenmicek bişey değil yalnız loreal parisin silver şampuanı var o turunclukları gideriyor kızlar google dan bakabilirsiniz ama işte bu ürünü nerden alcam ben bilmedim yurtdışında galiba :5:

Hic alakasi yok ben sacimi yipratmasin diye surukli boyamin icine sac kremi biraz su koyarim su 4 aydir sacim bakir karamel Hürrem in sac renginden yani bildiginiz turuncu tonu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demek bu işlem yıpranmayı önlüyo en azından bişey daha öğrenmiş olduk saol tatlım :) Zaten türkiyede olsa şaşarım :/

Türkiyede var silver şampuan ben bonacure unkini kullanıyorum açıkçası alt tarafları zaten küllü olduğu içinmavimsi bişey oluyo üstlere bi türlü ayarlayamıyorum her yere bulaşıyo sonuçta ben dayanamadım ve diplerimi tarif edilen şekilde yeniden boyadım bencede alakası yok boyanın içine çok az igora turuncu azaltıcı ekledim sanırım o yüzden biraz daha azaldı turunculuklar bide dipleri yüksek volüm oksidanla boyamamamız lazımmış saçı yüksek volümler turuncu yapıyormuş :37:

Canım senin bahsettigin boyaya su karistirma islemi cila islemidir boyadan sonra yapilir evet turunculugu azaltiyor arastirabilirsin

Back
X