Saç Rengi ve Saç Boyama küllü sarı saçlarım :(

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
kızlar, biliyorum kadınlar kulübünde bir çok topik var saç boyamayla ilgili..
zaten okumadığım şey kalmadı kafam çok karışık..
üniversitede yaptığım bi hatayı çekiyorum hala ya :KK43:
saçımın orjinali çok koyu kahve..
gittik saçımı küllü sarıya boyadık, yaklaşık 6 sene oluyor..
saç oldu turuncu tabii
çok koyu doğal saça direk boyayınca öyle olurmuş
ne bileyim saçını sürekli boyayan arkadaşıma güvendim
sonra tabi kapama çalışmaları başladı
o kuaför çikolata kahveye boyadı, bu kuaför koyu kumrala boyadı
ama o turuncu alttan hep çıktı..
ben evet ben akıllı ben yine saçını sürekli küllü kumrala boyayan ve turuncu olmayan başka bir arkadaşımın aklına uyup küllü kumrala boyadım 5ay kadar önce
şuan sonuç yine aynı
nolur biri akıl versin
bu saç nasıl doğal bi kahveye döner
hangi boyayla
bıktım turunculardan
ne güzel saçlarım vardı mahvettim :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

valla canım saçlarını sürekli koyuya boya ve bir daha da küllü sarı yapma. 2. kez aynı hatayı yapmışsın. uzatmaktan başka çaren yok demek ki senin saçının tipi böyle.
bir daha birşey yapmak istersen önerim saçının küçük bir bölümüne uygula sonucu gör. neden tüm saçını riske atıyosun.
bide küllü sarı yerine gölge attırabilirsin ilerisi için. ombre tarzı birşeyler çok hoş duruyor.
geçmiş olsun

Saçların yıkandıkça boya açılıyor ve turuncu turuncu ışıltılar çıkıyor altlarından. Uzun bir süre daha boyatman gerekiyor saçlarını. Oriel ile açılan sarı saçın yıprandığı için renk işlemiyor içine yıkandıkça havuza denize girdikçe 4-5 yıkamada bir açılıyor. Yapman gereken kuaförden uzaklaşıp ayda bir saçlarını evde anneden kardeşten yardım alarak boyaman ve uzadıkça saçlarını kestir en çok uçları zayıf olduğu için açılan kısımlar orası olacaktır. Saçların uzun ise diplerine çok boya harcamadan alt kısımları boyamaya özen göster saçların orta uzun yada uzun ise 2 kutu boya al. Çözümü yok bu işin ben de platin sarı saçlara sahibim ve benim saçlarada boya tutmuyor :) Kapanmıyor sarılar... Uzadıkça dip boyası ile kahverengileştirdim. Hamileyim artık boyatamıyorum da :KK43:

Nasıl ya uzadikca dipten turuncu mu geliyor? Kapasitem yetmedi valla anlamaya. Eger oyleyse biyokinezi yapmis olabilir misin boya yerine :KK70:
hayır tabiki, saçlarım zaten belimde ve 6 senede bir karış kadar dipten kendi rengim geldi öylede çok kötü durunca hata edip yine boyadım

valla canım saçlarını sürekli koyuya boya ve bir daha da küllü sarı yapma. 2. kez aynı hatayı yapmışsın. uzatmaktan başka çaren yok demek ki senin saçının tipi böyle.
bir daha birşey yapmak istersen önerim saçının küçük bir bölümüne uygula sonucu gör. neden tüm saçını riske atıyosun.
bide küllü sarı yerine gölge attırabilirsin ilerisi için. ombre tarzı birşeyler çok hoş duruyor.
geçmiş olsun
sağol canım

sacını boyamaktan vazgeçersen 1-2 yılda kurtulursun sanırm.bende hiç boyamadım ama boyayanlar belki başka bir öneri sunar.
saçımı boyamazsam diplerim çok koyu olduğundan saç uzadıkça kötü duruyo tatlım
boyamadıysan hiiççç boyama yazık etme saçına

Saçların yıkandıkça boya açılıyor ve turuncu turuncu ışıltılar çıkıyor altlarından. Uzun bir süre daha boyatman gerekiyor saçlarını. Oriel ile açılan sarı saçın yıprandığı için renk işlemiyor içine yıkandıkça havuza denize girdikçe 4-5 yıkamada bir açılıyor. Yapman gereken kuaförden uzaklaşıp ayda bir saçlarını evde anneden kardeşten yardım alarak boyaman ve uzadıkça saçlarını kestir en çok uçları zayıf olduğu için açılan kısımlar orası olacaktır. Saçların uzun ise diplerine çok boya harcamadan alt kısımları boyamaya özen göster saçların orta uzun yada uzun ise 2 kutu boya al. Çözümü yok bu işin ben de platin sarı saçlara sahibim ve benim saçlarada boya tutmuyor :) Kapanmıyor sarılar... Uzadıkça dip boyası ile kahverengileştirdim. Hamileyim artık boyatamıyorum da :KK43:
peki hangi boya ile boyuyosun canım
çok bilgisizim şu boya konusunda bide kalkıp saçımı boyamışım senin neyine be kadın boya:KK43:

Watsons - Gratis gibi yerlere git oradaki çalışan bayanlardan yardım iste. Saç rengini tonunu bilmediğim için ne önersem havada kalır renk numarası adına. Marka istersen L'oreal - Garnier iş görüyor. Saçlarının dibini çok boyama.

çok açık renk saçı kapatmak için önce pigmentasyon yapıp sonra boyamak gerekli, burada saç boyama konularında bulursunuz, ben okumuştum.

kızlar, biliyorum kadınlar kulübünde bir çok topik var saç boyamayla ilgili..
zaten okumadığım şey kalmadı kafam çok karışık..
üniversitede yaptığım bi hatayı çekiyorum hala ya :KK43:
saçımın orjinali çok koyu kahve..
gittik saçımı küllü sarıya boyadık, yaklaşık 6 sene oluyor..
saç oldu turuncu tabii
çok koyu doğal saça direk boyayınca öyle olurmuş
ne bileyim saçını sürekli boyayan arkadaşıma güvendim
sonra tabi kapama çalışmaları başladı
o kuaför çikolata kahveye boyadı, bu kuaför koyu kumrala boyadı
ama o turuncu alttan hep çıktı..
ben evet ben akıllı ben yine saçını sürekli küllü kumrala boyayan ve turuncu olmayan başka bir arkadaşımın aklına uyup küllü kumrala boyadım 5ay kadar önce
şuan sonuç yine aynı
nolur biri akıl versin
bu saç nasıl doğal bi kahveye döner
hangi boyayla
bıktım turunculardan
ne güzel saçlarım vardı mahvettim :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

ben sana bişey önericem
ben de geçen sene saçlarımı açık küllü kumrala boyadım
kendi saçım da küllü kumral
tabi boya aktıkça ve dipten saç çıktıkça arada 2 ton fark oldu
ben bu iki renklilikten kurtulmak için bi daha boyadım tümünü
2-3 ay sonra sonuç yine aynı

neyse bi kuaföre gittim bana çok güzel bi şey teklif etti.
saçın kendi rengine dönsün ister misin dedi
ben de kabul ettiğimde, saçımın sadece boyalı kısımlarını (dipleri hiiiç ellemeden) kendi rengime boyadı
2 defa böyle boyattım. şimdi saçımın 1 karış kadar kısmı doğal, ortadan uçlara boyalı. boya açıldıkça gidip o kısımları kendi rengime boyatıyorum. :KK66:

ben sana bişey önericem
ben de geçen sene saçlarımı açık küllü kumrala boyadım
kendi saçım da küllü kumral
tabi boya aktıkça ve dipten saç çıktıkça arada 2 ton fark oldu
ben bu iki renklilikten kurtulmak için bi daha boyadım tümünü
2-3 ay sonra sonuç yine aynı

neyse bi kuaföre gittim bana çok güzel bi şey teklif etti.
saçın kendi rengine dönsün ister misin dedi
ben de kabul ettiğimde, saçımın sadece boyalı kısımlarını (dipleri hiiiç ellemeden) kendi rengime boyadı
2 defa böyle boyattım. şimdi saçımın 1 karış kadar kısmı doğal, ortadan uçlara boyalı. boya açıldıkça gidip o kısımları kendi rengime boyatıyorum. :KK66:
benimde böyle yapmaktan başka çarem yok sanırım
ama ikinci kız saçımı küllü kumrala boyayınca diplerim şuan çok az görünmüş durumda
yani şimdi komple boya yapmam lazım sanırım
bide kendi rengim dediğim tam olarak boyada nedir onu bilmiyorum ki
baya koyu bi kahve benim saçım:KK43:

benimde böyle yapmaktan başka çarem yok sanırım
ama ikinci kız saçımı küllü kumrala boyayınca diplerim şuan çok az görünmüş durumda
yani şimdi komple boya yapmam lazım sanırım
bide kendi rengim dediğim tam olarak boyada nedir onu bilmiyorum ki
baya koyu bi kahve benim saçım:KK43:

ona kuaför karar verebilir bence azıcık bekle 2 parmak kadar çıksınlar.
ben de rengimi bilmiyordum kuaförüm saçıma en yakın rengin küllü kumral olduğunu söyledi.
gerçekten de boyadığında neredeyse hiç fark yoktu kendi rengimle boya olan yer arasında.
ama öyle tecrübesiz kuaföre gitme.

Yıllardır platin sarı kullanırım ve hep kendım boyarım,bir kere bir hata yapıp kuafore boyatıyım dedım usengeclıkten sağolsun turuncu yaptı sacımı bırde boyaya boyaya duzelcek dedı.Tabı ben dururu muyum o turunculukla.
Evde kendım duzelttım.Yapman gereken neva color ın gümüş renk boyasını alıp 15 dk falan sacında bekletmek.Daha sonra saçını koyu bır renge boya turuncu muruncu kalmaz.

Yıllardır platin sarı kullanırım ve hep kendım boyarım,bir kere bir hata yapıp kuafore boyatıyım dedım usengeclıkten sağolsun turuncu yaptı sacımı bırde boyaya boyaya duzelcek dedı.Tabı ben dururu muyum o turunculukla.
Evde kendım duzelttım.Yapman gereken neva color ın gümüş renk boyasını alıp 15 dk falan sacında bekletmek.Daha sonra saçını koyu bır renge boya turuncu muruncu kalmaz.
gerçekten mi yaa

Bende oryal ile actirmistim 2 bucuj sene önce cpk kötü bir renge boyadı lar hemen değiştirdim çikolata kahve yaptım yok akıyor kızıl lar parlıyor bir de dokulme başladı mecburen siyaha boyadım kapatın diye belim de olan saclarimi omuz hizasinda kestirdim suan hem saclarim baya uzadı kendi doğal sacim çıktı hemde uclarda kizilliklar var hala onlarda 2 sene sonra tekrar kesim yapinca gidecek bir daha da tovbe .

Ben de nişanımda saçımı açık bal rengi yaptırmak istedim.. Benim de kahverengi saçlarım vardı... Önce açma işlemi uygulayacaklarını söylediler.. Daha çnce de bilmediğim için kabul ettim.. Sonuç güzel olmuştu saç rengi tam istediğim gibi ama aynen söylediğin gibi saçlarımı yıkadıkça yıkadıkça açıldı platin sarıya kadar.. Ben de açıldıkça boyadım o açık renk saçla dolaşmak istemediğim için ve daha yeni yeni gidiyor uçlarda kaldı.. 1,5 - 2 seneyi buldu.. Ben de pişman olmuştum..

Bende oryal ile actirmistim 2 bucuj sene önce cpk kötü bir renge boyadı lar hemen değiştirdim çikolata kahve yaptım yok akıyor kızıl lar parlıyor bir de dokulme başladı mecburen siyaha boyadım kapatın diye belim de olan saclarimi omuz hizasinda kestirdim suan hem saclarim baya uzadı kendi doğal sacim çıktı hemde uclarda kizilliklar var hala onlarda 2 sene sonra tekrar kesim yapinca gidecek bir daha da tovbe .
Siyah boyayınca peki nasıl oldu akma durumu

Ben de nişanımda saçımı açık bal rengi yaptırmak istedim.. Benim de kahverengi saçlarım vardı... Önce açma işlemi uygulayacaklarını söylediler.. Daha çnce de bilmediğim için kabul ettim.. Sonuç güzel olmuştu saç rengi tam istediğim gibi ama aynen söylediğin gibi saçlarımı yıkadıkça yıkadıkça açıldı platin sarıya kadar.. Ben de açıldıkça boyadım o açık renk saçla dolaşmak istemediğim için ve daha yeni yeni gidiyor uçlarda kaldı.. 1,5 - 2 seneyi buldu.. Ben de pişman olmuştum..
çok pişmanım yaa

X