iason Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 10 0 1 Çanakkale 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi iason #1 Kızlar saçlarımı küllü sarıya boyatmak istiyorum galiba, yani küllü sarıdan anladığım mat, koyu sarı yaz rengiyse ta kendisini istiyorum yaptıran varsa paylaşabilir mi acaba, bir de kuaförde kaça boyuyorlar bilen var mıı,?
Kızlar saçlarımı küllü sarıya boyatmak istiyorum galiba, yani küllü sarıdan anladığım mat, koyu sarı yaz rengiyse ta kendisini istiyorum yaptıran varsa paylaşabilir mi acaba, bir de kuaförde kaça boyuyorlar bilen var mıı,?
L Limonissa Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 32 1 11 Antalya 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi iason #2 Loreal Paris saç boyalarında istediğiniz renk var sanırım bakmanızda fayda var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Loreal Paris saç boyalarında istediğiniz renk var sanırım bakmanızda fayda var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
edaslan Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2014 381 24 48 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi iason #3 küllü sarı buymuş :) tam yaz rengi bronz gösteriyo iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
küllü sarı buymuş :) tam yaz rengi bronz gösteriyo iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iason Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 10 0 1 Çanakkale 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi iason #4 Limonissa .!.: Loreal Paris saç boyalarında istediğiniz renk var sanırım bakmanızda fayda var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
Limonissa .!.: Loreal Paris saç boyalarında istediğiniz renk var sanırım bakmanızda fayda var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
iason Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2014 10 0 1 Çanakkale 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi iason #5 edaslan .!.: Eki Görüntüle 1122564 küllü sarı buymuş :) tam yaz rengi bronz gösteriyo iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... harika bence, teşekkür ederimm)
edaslan .!.: Eki Görüntüle 1122564 küllü sarı buymuş :) tam yaz rengi bronz gösteriyo iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... harika bence, teşekkür ederimm)