Külot bez için tavsiyeleriniz var mı anneler tecrübeli annelerim, kızım 9 aylık

Babyrose07

Düşünme boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
606
536
103
Hangi külot bezi önerirsiniz diğer normal bezden farklı zorluğu var mıdır

Ben primanın külot bezini kullanmıltım gayet güzeldi. Sonradan yine primanın normal bezini aldım ama bu sefer de bezlerin kalitesi mi değişti nedir çocukta sık sık pişik olmaya başladı. Kızım ilk çişini yapsa bile bez hemen aşağı sarkıyor. Ben de farklı marka denemeyi düşünüyorum ama hangisi iyi bilmiyorum :(

Ben primanın külot bezini kullanmıltım gayet güzeldi. Sonradan yine primanın normal bezini aldım ama bu sefer de bezlerin kalitesi mi değişti nedir çocukta sık sık pişik olmaya başladı. Kızım ilk çişini yapsa bile bez hemen aşağı sarkıyor. Ben de farklı marka denemeyi düşünüyorum ama hangisi iyi bilmiyorum :KK43:

Primanın genel sorunu bezin aşağı sarkması. Ayrıca çiş tutma kapasitesi de çok az. Ben normalde huggies kullanıyordum, çok memnundum. Ama Türkiyeden çekildiler. Oğlum da çok hassas, bir pişik bitmeden öbürü başlıyor. O yüzden her bezi kullanamıyorum. Sleepy kullanıyordum geçen haftalarda, ama onda da emici taneciklerin dışarı çıkması sorunuyla karşılaştım. O yüzden prima kullanıyorum, külot bez. Ama normalini kullanırsam feci pişik yapıyor hemen. Hoş sleepynin de yan bantları bir süre sonra pişik yapıyor ya...

Özetle külot bez iyidir :) daha rahat, daha hızlı.

Primanın külot bezinden hiç memnun kalmadım sleepy yeterli degildi evet prima sarkma yapıyor sıkıntı. Markette hiç bişey alamayınca molfix denedim. Bebeği kavraması muhteşem külot bez kadar kullanışlı. Bezi dolduruyor ama yibede sarkmıyor. Ben çok memnunum şimdilik

Back
X