Kültür farkı sorun olur mu ?

2 yıl eğitim almış biri, 4 yıllık bir mezuna göre çok daha iyi konumlara gelebiliyor. Eğitim farkını dert etmeyin, yaşı da öyle. Yalnız kültür kısmını anlamadım. Hem kültür çeşitliliği bir zenginliktir, bence o da takılmamalı. Hayırlısı olsun :))

.

Son düzenleme:

Maalesef ama problem yaşatabilir ailen sana bu konuda :26:
Benim de ailemin inanılmaz bir eğitim ve kariyer takıntısı vardır etikete önem verirler.Eğitim ve/veya kültür farkı olan birini tanıştırsam ailemle, fırtınalar koparırlardı

aileler bu konuda takıntılı olabiliyor ama sen sevdiğinden eminsen sorun olmaz bence böyle şeyleri kafana takma sevdiceğinle mutlu olmana bak :)

Evet mümkündür tabii.. Ama farklı kültürlerin yoğurduğu 2 kişi ..
Sürekli mekan konusunda bile kavga ediyoruz takmamak elde olmuyor :44:

Teşekkür ederim.
Yaşanmadan anlaşılmaz sanırım evlenince bunun sıkıntısı basıyor çoğu insan gibi..
Sinyalleri de veriyor aslında sevgiliyken ama sevince umursanmıyor. Daha mantıklı düşünmek gerek fakat yazılıysa eğer nasıl olsa öyle ya da böyle çıkar tekrar karşıma..

Cnm eğitime hiç takalıma. benim 5 buçuk yıl görüştüğüm kişi hukuk fak. mezunu ve şu an devlette iyi klariyer sahibi bi işi var ama bana yaptklarını kimse yapmamştr. Adalet okuyan hukuk okuyan biri bu kadar nasıl böyle suç işleyeblr, bi insana manevi yönden nasl bu kadar zarara sokablr.... Keşke ilkokul mezunu olsaydıda bana bunları yapmasaydı... Önemli olan adam olması.. bu arada 2 yıllık mezunmuş 4 yıllı değil ama dışardan 4 yıllığa çevireblr.. kpss ye çalışır meslek sahibi olur. önlisans mezunları daha kolay kpss yi kazanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…