merhaba sizin yardımınıza ihtıyacım var. Ben tek çocuğun ve ailem farklı şehirden biri ile evlenmemi istemiyor. Görüştüğum kisi farkli şehirden biri ve kültürel farkliliklar var. ve arkadaşım cemate mensup aktifte . çok katı biri değil . Ailem cemaatten olmadinada karsilar.Dinen dikkat etmeye çalısan biriyimdir bende. ama cemaat icinde yetismis biri değilim. ailemde karsi kwfam karisik. onunla konusunca cemaateki farkliliklari yaparim gibi geliyor xorlamam sadece istegin olup olmadigino yaptigindaki samimiyete bakarim ugrastiktan sonra uyum saglayamazsanda birsey demem diyor. sadece sohbetlere gitmeni isterim.diyor . konusunca ikna oluyorum ama uyum saglayamazsam diye korkuyorum. ailemmle tartisarak evlenecem ikna edipedemeyecegimi bile bilmiyorum . zar zor ikna edip evlenince ileride uyum saglayamayazsam hem onu hem kendim mutsuz olursam diye korkuyorum. bu cemaat kulturu cok mu onemli ben mi cok toz pembe bakiyorum bilemiyorum fikir verin bana kararsiz kaldim. Arkadasim tatar normalde de kultur farki var az da olsa yemek kulturu. bunu hallederim diye dusunuyorum. beni korkutan cemat kulturunun olmasi.ne yapmaliyim sizce?