Ben 25 falan sanmistim nitekim kendinden kucuk erkeklerle takılıyor yaziniza bakarak kafa yapisinin o yasta kalmasının sebebi bu demek ki diye düşündümO simdi is dolayisiyla erkek kardesinin yaninda kaliyor o da evli. Dusunun 1 yil boyunca erkek kardesinin yaninda kalacak annesi de gidiyor simdi. Yengemin yerinde olsan sen kabul eder miydin dedi ben de hayir dedim. Kabile şeklinde yasama anlayisi var ben bunu anladim. Kendisi kardesini rahatsiz etmemek icin ayri ev tutabilirdi. Isi var gucu var. Kucuk degil 31 yasinda
Valla evli kardesime gitsem, farkli sehirse max bir hafta kalırım fazlasi hem ev sahibini rahatsiz eder hem ben de sıkılırım uzun süre evimden ayri kalamam
Kulturu gectim kafa yapisi asirlar oncesinde kalmis
hayat pekmez yapmaktan ibaret değil off cok sıkıcı bir tipBen uzum toplama, pekmez vs islerinden hicbir seiklde anlamadigimi soyledigimde sasiriyor benden beklenti icinde. Simdi yalniz yasiyor bu da hayir diyemeyen biri. Muhtemelen oyle olacak
Bakin ben de köy yasantisini bilmem, pekmez/ salca yapımını da gerek mesleğimden dolayı gerekse biz de yaptigimizdan asinaligim vardir ama evlensem yapmam arkadas, ben artik calisan bir insanim, onlara vaktim yok ben yemek yapmaya useniyorum.bazen :) annem sagolsun yeterince yapar bana da getirir yani yapma zorunlulugum.yok
kimse de zorlayamaz yap diye, cok biliyorsa kendi yapsin!
"hallederiz " kelimesi çok belirsiz"Yapmak zorunda degilsin" cumlesini sarfetmedi hic. Sadece bakariz hallederiz tarzi konusuyor. Ben ogrenemem dedim cunku ben koyu bilmiyorum koy hayatini hic gormedim. Benim menuskus rahatsizligim var uzun sure ayakta kalma ya da yorucu islere gelemiyorum.Bana köy kizi muamelesi yapmaya calisiyor
Net olsun
Kimse belirsizlige gelemez
Ama.onun hallederiz lafının acilimi: 'simdilik rafa kaldiralim, sonra nasilsa bana uymak zorundasin ya da ben seni evlenince ikna ederim /mecbur birakirim'
Bos beles koy kafali biri...Tespitlerinizi okurken agzim acik kaldi :) cunku yazdiklarinizin hepsi dogru. Ozguveni dusuk biridir. Herhangi biri buna laf soksa agzini acip bisey diyemez. Kendini gelistirmemis, kitap okumayan biri, farkli ortamlari pek gormemis, arkadas cevresi genelde kendinden 5 6 yas kucuk olan köy gencleri, onlarla takilip onlarla maca gidermis. Farkli yerler gezeyim goreyim yazlari tatile gideyim dusuncesi yok. Bana pekmez nasil yapilir onu anlatiliyor. Yazin uzumleri cigeneyecekmisiz :) ben yapmazsam bu isleri kim yaparmis? Boyle diyor. Ayrica daha onceden de kiz arkadasi olmamis kimseye teklif etmemis. Gorucu usulu koyden gorusturmusler olmamis.
tespitte sorun yasamadim sasirmayin lütfen siz adami oyle güzel tarif ettiniz ki, ezik oldugunu anlamak zor olmadi :)
Iste tecrübesiz, yani olaya cinsel tecrübe olarak bakmadim, bir kadınla nasıl konuşulur bunu öğrenmemis, 18 yaşında toy bir delikanlı gibi hatta günümüzde onlar bile bu adamı sollar gecerTecrubesiz biri de olsa insan kaybetme korkusuyla ilk etapta bunlari soyleyemez ki..