- 2 Temmuz 2016
- 1.013
- 1.738
- 133
Bir daha görüşürseniz herhangi bir vesileyle beklentisindeki sıkıntıyı anlatın, Gündüz işe gidicem akşam gelip yemek , temizlik, çamaşır, ütü, kişisel bakım yapıcam. Kendimi geliştirmek için kitap okucam ders çalışıcam, bu arada evdeki kv gönlünü hoş edicem. Kocaya girmiyorum bile. 20 gün tatilde köye gidip pekmek yapıcam, üzüm toplucam, ev temizlicem. Söyler misin ben ne zaman dinlenicem. Üniversite mezunu kız isterken biraz haksızlık değil mi diye bir sorun lütfen.
Köye gitmekle ilgili sıkıntım yok olsa giderim, bazı işleri de severek yaparım ama yapmak zorunda olmak , her halükarda o işlerin benden beklenmesi sıkıntı. kv yalnızsa yakınımda aynı binada bile olabilir bir evi olur, ama ben evimde yalnız kalabilmeliyim diye düşünüyorum.
Köye gitmekle ilgili sıkıntım yok olsa giderim, bazı işleri de severek yaparım ama yapmak zorunda olmak , her halükarda o işlerin benden beklenmesi sıkıntı. kv yalnızsa yakınımda aynı binada bile olabilir bir evi olur, ama ben evimde yalnız kalabilmeliyim diye düşünüyorum.