ıHerkes eşiniz gibi değil ki.
Sizin eşiniz, babanıza faturalarını ödetmiş, pazar alışverişini yaptırmış. Muhtemelen evinizde de kira vermeden oturdunuz.
Adam olan biraz utanır yahu.
Çalışmayan kadına "Eşinizden nasıl para istiyorsunuz" diye soruyorlar mesela. Şahsen çalışmıyorken, eşimden hiç para istemedim. Çünkü zaten eşim aldığı parayı mutlaka evde belli bir yere bırakırdı.
Çalışırken de asla parama güvenip iş yapmadı. Tâlepkâr olmadı.
Çok iyi konumlarda çalıştım. Canımı çok sıkan durumlar olduysa bıraktım, bırakırken de hiç karşı çıkmadı.
Biraz böyle övünüyor gibi oldu

ama , şunu demek istiyorum;
Bir erkek bence evleniyorsa, sırtını maddi açıdan kimseye dayamamalı. (Zorunlu ve ani gelişen durumlar olur, o ayrı)
Karısına ve eşine saygılı olmalı. Merhametli, çalışkan ve sorumluluk sahibi olmalı.
Evet ülkemizde sayısı az gibi duruyor ama böyle erkekler de var.
Böyle erkekler ile Ayşe değil Fatma evlense de geçinir gider.
Sizin kocanız gibi erkekler ile Zeynep değil, Hatice olsa da boşanır.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. İyi evlilikleri daim etsin inşallah.
Bazen evlilik de kader olabiliyor. Kimi insanın evliliği iyidir, işinden yana şansı olmaz. Kimi insanın hem işi hem eşi iyidir, sağlığı olmaz. Her şeyi mükemmel olan insan, henüz imtihanı yaşamamış olan olabilir.
Belki mükemmel bir hayat yaşayıp ölen biri de, şükür için sınanmış olabilir.
Çok şükür ki aileniz sağ şuan.
Sanırım eviniz de var. İşiniz de. Genç olduğunuzu düşünüyorum. Belki ileride karşınıza sevebileceğiniz, iyi insanlar çıkabilir. Olumsuz düşünmeyin.