• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar bağımlılığı gidişat

Benim tanıdığım biride kumar oynuyordu eşi psikiyatri,aile terapisti vs her yere götürdü. Uzmanakr kesinlikle bırakmaz dedi ama şöyle bir seçenek sunmuşlar madem oynuyorsun mesela limitin olsun atıyorum 5 koydun kazansanda oynama daha kaybetsende ama oynayan kişi yapamama demiş. Borç harç biriknce kadın artık boşandı.en fazla üç ay oynamamis ya da kredi çekmemiş. Sanırım sizinkide bırakmaz

Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin kumar bağımlılığı ile ilgili bir konuşma yazmıştım.Şoyle bir gelisme oldu.Eşim bütün borçlarını eksiksiz ödemeye başladı.Kumara para yaptırmıyor sadece bonuslardan oynuyor.Cebime harçlık koyuyor.Bozdurdugu altınlarımi yerine koymaya çalışıyor.Butun maaşını bana veriyor.Sizce düzelmeye baslamis mi?
Bir kere yapan bir daha yapar.Bir süre düzelmiş gibi görünür,sonra tekrar başlar.Hiç öyle bir beklentiniz olmasın.Sonra üzülürsünüz.

Arkadaşlar merhaba 5 yıldır evliyim çocuğum yok evlendiğim günden beri sanal olarak aldatıyorum eşimin chat sitelerine ücretli üyelikleri var sanal kumar bağımlısı ve defalarca yapmiycam deyip beni kandırıp üzerime borçlarını ödemem için kredi cektirdi fakat ben o borçları öderken vardiyalı çalışıp eve gelip bir de ev işlerini yaparken beni meğerse sanalda birileriyle aldatıyormus kumar için para vermedigimde ayağımı kırmıştı yeri geldi bir kuru ekmeği muhtaç bıraktı kumar tedavisine gidiyordu onu birakti şu an hala içerde kumar oynuyor herşeyi bıraktım diyor beni boguyorsun diyor icraya düşünmüş konuşmaya çalışıyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor hep ben suçluyum ben paragozum bana kafamda kurdugumu söylüyor mutsuzum sevildigi değer gördüğümü hissetmiyorum kendimi bu evlilikte çok yalnız hissediyorum çok yoruldum işine gelirse bana iyi davranır arada ev işlerine yardım eder o kadar sizce ne yapmalıyım
Bunlar affedilir mi?Niye böyle bir evliliği sürdürmek için direniyorsunuz?Yapmayın etmeyin Allah aşkına.

Bırakmış hamdü senalar olsun, bonusu icat edenden Allah razı olsun😐 bonusu bitince 3 5 ondan nolcak zaten. Önemli olan bırakması. Jdjdh

eşiniz kumarı bırakabilir ama bonus oynayarak değil maalesef bu kendinizi kandırmak olur, benim eşimde aynı durumdaydı 4-5 aydır oynamıyor ha güveniyor musun desen asla güvenmem bu konuda tek çare maaş hesabı hariç banka hesaplarını kapattırıp o hesabı da kendi yönetiminize almak en önemlisi de kişi biraz iradeli olup bunu başarmak isteyecek ve yedam desteği alabilirsiniz çok önemli çevresinde oynayan varsa iletişimi kesmesi lazım biraz çaba ve gayretle yapılmayacak bir şey yok öyle bırakmaz imkansız falan dememek lazım iradeli olması gerekiyor isteyen bırakır bırakmıyorsa tercihi bu yöndedir Demekki göze almış herşeyi

gözünüz aydın. adamı sakın bırakmayın da başkalarına bela olmasın.

Back
X