- 23 Ağustos 2012
- 52.451
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.855
- 898
Derlerki bekara koca boşamak kolaydır. Anladığım kadarıyla siz boşan ve kurtul diyorsunuz lakin dediğiniz yol zorlu yıkıcı. Benim danışmak istediğim belki çevresinde farklı yollardan bu illetten kurtulanlar vardır. Akıl akıldan üstündür sonuçta. Boşanmak en kolay yol ben evliliğimi kurtarmanın çabasındayım. Engelim yok çoluğum çocuğum yok tabiki boşanmak kolay lakin ben elimden ne gelirse onu yapmaya çalışıyorum.
Ablacım kurtulan kimse yok mesele orda. Bağımlı kişilik denen bir şey var bence, kumarı bıraksa başka şeye bağımlı oluyorlar, ben tanıyorum bir tane adam doktordu üstelik babamın arkadaşıydı. Adam kumarı bıraksın diye karısı İstanbuldan taşındı adam bu sefer atyarışına sarmış. Ne yaparsan yap olmuyor bazen bunu kabullenmen gerek. Boşanıp kaçmalısın. Yok ille de şans vericem dersen tek şans ver. Al adamı karşına konuş ya düzeliceksin terapiye gidiceksin ya da boşanıcam diceksin. Terapiye yanaşmazsa direkt kaç.

forumu uzun süredir okuyordum özellikle kumar başlıklarını çünkü benim ailemde de kumar bağımlısı bir insan malesef bulunuyor. Bu yüzden üye olup ben de paylaşım yapmak istedim. Konuyu kısaca anlatçak olursam bizim bağımlımız eşinin tüm altınlarını,çocuğuna takılan altınları ve son model bir arabasını kumarda kaybetmiş biri. Ha bir de bankalardan çekilen sayısız krediler üstüne yetinmeyip eş dost akrabadan alınan borçlar… buna hırsızlık da eklendi. Defalarca eşi affetti ama her seferinde devam etti. En son yine sözler verildi ağlamalar filan yeminler kurana el basmalar affetti eşi. 6 -7 aydır bişey duymadık ama akıllı telefon kullanmaya devam ediyor. Tedaviye de olumlu bakmıyor bu arada sorarsan bağımlı değilmiş terapi ücretleri çok fazlaymış ne gerek varmış
 forumu uzun süredir okuyordum özellikle kumar başlıklarını çünkü benim ailemde de kumar bağımlısı bir insan malesef bulunuyor. Bu yüzden üye olup ben de paylaşım yapmak istedim. Konuyu kısaca anlatçak olursam bizim bağımlımız eşinin tüm altınlarını,çocuğuna takılan altınları ve son model bir arabasını kumarda kaybetmiş biri. Ha bir de bankalardan çekilen sayısız krediler üstüne yetinmeyip eş dost akrabadan alınan borçlar… buna hırsızlık da eklendi. Defalarca eşi affetti ama her seferinde devam etti. En son yine sözler verildi ağlamalar filan yeminler kurana el basmalar affetti eşi. 6 -7 aydır bişey duymadık ama akıllı telefon kullanmaya devam ediyor. Tedaviye de olumlu bakmıyor bu arada sorarsan bağımlı değilmiş terapi ücretleri çok fazlaymış ne gerek varmış bi de şu var böyle insanlar hep suçlayıcı olurlar eşi suçludur ilgisiz olduğu için, ailesi suçludur maddi destek olmadığı için.. Ne dersen boş bir kendileri haklı
 bi de şu var böyle insanlar hep suçlayıcı olurlar eşi suçludur ilgisiz olduğu için, ailesi suçludur maddi destek olmadığı için.. Ne dersen boş bir kendileri haklı  Onlarca insandan borç isteyip duyulmayacağını düşünürler bir de sonra insanlar haklarında konuşunca da onlar dedikoducu olur. Her neyse konu sahibi arkadaşa Allah sabır versin diyorum çocuk da yoksa evli kalmanın hiçbir anlamı yok bence. Size rezillikten başka birşey getirmez öyle bir eş. Allah yardımcınız olsun.
Onlarca insandan borç isteyip duyulmayacağını düşünürler bir de sonra insanlar haklarında konuşunca da onlar dedikoducu olur. Her neyse konu sahibi arkadaşa Allah sabır versin diyorum çocuk da yoksa evli kalmanın hiçbir anlamı yok bence. Size rezillikten başka birşey getirmez öyle bir eş. Allah yardımcınız olsun. 

(Yok mu tecrübeli tüm arkadaşlar yazsa keşke daha çok?)Zaten böyle de mesleğinden kazandığı paradan hayır gelmiyor başka yolu yok gibi gözüküyor.Elbette hemcinsimizin evliliğinin bitmesini istemeyiz. Daha nasıl yapıcı olunur bilemiyorum. Keşke erkekler de yapıcı olmayı bilse sonuçta evlilik ortak bir kurum hep biz mi çabalıcaz yahu
(Yok mu tecrübeli tüm arkadaşlar yazsa keşke daha çok?)Zaten böyle de mesleğinden kazandığı paradan hayır gelmiyor başka yolu yok gibi gözüküyor.Elbette hemcinsimizin evliliğinin bitmesini istemeyiz. Daha nasıl yapıcı olunur bilemiyorum. Keşke erkekler de yapıcı olmayı bilse sonuçta evlilik ortak bir kurum hep biz mi çabalıcaz yahu