- 20 Temmuz 2024
- 399
- 231
- 18
- 30
- Konu Sahibi Alya sultans
-
Mesajda bağlantı vb varsa tıklamamışsınızdır umarım. Bankanın müşteri hizmetlerini arayabilir; güvenli bir cihazdan mobil bankacılığa girip, hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.Arkadaşlar eşime şöyle bir mesaj gelmiş;" İş bankası hesabınızdan şans oyunlarına 1.000 tl aktarılmıştır." Bu ne demek acaba. Bileniniz var mı. Şans oyunlarını daha önce duydum fakat kumar ile bir bağlantısı var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayr baglantı yok iş bankasından gelmiş mesaj.Mesajda bağlantı vb varsa tıklamamışsınızdır umarım. Bankanın müşteri hizmetlerini arayabilir; güvenli bir cihazdan mobil bankacılığa girip, hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
Eşimin kumar oynayıp oynamadığını soruyorum. Eşim mesajı gördüğümü bilmiyor. Mesaj bir hafta önce gelmiş eğer dolandırıcılık ile ilgisi olsaydı eşim şimdiye kadar dile getirirdi. Ben kumardan şüphelendim bi ansiz eşinizin kumar oynayıp oynamadığını mı soruyorsunuz yoksa iş bankasından gelmiş gibi görünen bi dolandırıcılıkla karşı karşıya olup olmadığınızı mı? çünkü eşiniz de şaşkınsa iş bankasını arayın derim. sahtekarlık öyle bir boyutta ki herşeyin kopyası yapılmış halde.
Smsmesajsa sahtekarlık olabilir, bildirim gibi miydi sms miydi?
Bankayi arayin. Telefonumuza boyle mesaj geldi, bu mesaj gercek midir dolandiricilik mesaji midir deyin.
Mobil bankacılıktan hesap hareketlerine bakıp kontrol edebilirsiniz.Arkadaşlar eşime şöyle bir mesaj gelmiş;" İş bankası hesabınızdan şans oyunlarına 1.000 tl aktarılmıştır." Bu ne demek acaba. Bileniniz var mı. Şans oyunlarını daha önce duydum fakat kumar ile bir bağlantısı var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şans oyunu kumar işte nesine bilyoner vsArkadaşlar eşime şöyle bir mesaj gelmiş;" İş bankası hesabınızdan şans oyunlarına 1.000 tl aktarılmıştır." Bu ne demek acaba. Bileniniz var mı. Şans oyunlarını daha önce duydum fakat kumar ile bir bağlantısı var mı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Haklısınız sonuç olarak para aktarımı olmuş o yüzden de kumar sayılır evtŞans oyunu kumar işte nesine bilyoner vs
Öyle yapacağımÜzgünüm evet var eğer is bankasından gelmişse doğrudur.
Esinizle konusun.
İnkar edecektir hesap dokumlerine bakın
Bankalardan gelen mesajların sonunda mersis no bulunur.Eşimin kumar oynayıp oynamadığını soruyorum. Eşim mesajı gördüğümü bilmiyor. Mesaj bir hafta önce gelmiş eğer dolandırıcılık ile ilgisi olsaydı eşim şimdiye kadar dile getirirdi. Ben kumardan şüphelendim bi an
O da bulunuyordu. Büyük ihtimalle oynamış şuan işte eve gelince hesap dökümlerini kontrol edeceğimBankalardan gelen mesajların sonunda mersis no bulunur.
1000 tl benim mutfagımın bir haftalık sebze alışverişi. Gerçekten şoklar içerisindeyim nasıl yapar aklım almıyor. Tam bir şeyleri yoluna koyduk diyorum bu defa başka bir pürüz çıkıyor. Boşansam bi dert boşanmasam bi dert. Adam beni el üstünde tutuyor bir dediğimi iki etmiyor hakkını yiyemem fakat böyle bir şeyi de yapması inanılmaz üzdü beni. Benim çocugunun rızkını kumara yatırıyor demekki.Şans oyunu ne demek sizce
İddia bilyoner vs kumar işte evet 1000tl harcamış buna
Direkt kumar sayılır falan az kumar yaniHaklısınız sonuç olarak para aktarımı olmuş o yüzden de kumar sayılır evt
Direkt kumar sayılır falan az kumar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?