Kumar

nehirrr90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
72
2
1
34
Merhabalar daha öncede konu açmıştım eşim kumar oynuyor benim çok hatalarım da oldu. Herşeye yeniden başladık onsuzluğu anladım. Ama eşim kumar oynuyor. Ben onu terkedip ailemin yanına geldim. Bana çok iyi ders oldu bi daha oynamıcam diyor. Ama güvenemiyorum. 1 ay oldu kızımı yanına getirip burdaki okula yazdırdım. Bende de büyük değişimler oldu. Hatalarımdan ders çıkardım. Ama kumara bulaşıp kurtulan var mı ?

Hem yeni sayfa actım diyorsun hem vazgecen var mıdır ki yine barışsam vazgecermi modundasın anlam veremedim 🙄

Siz ne kendinize ne evliliğinize güvenmeyin. Ailenizin yanında devam edin bu sene okul bitsin. Eşiniz de bu süreçte size değiştiğini ispatlasın. Kumara başlayanı duydum ama bırakanı hiç duymadım. En son bildiğim Serdar Ortaç var..

Demedim mi terapi almadan devam etseniz yine ayni durumlara devam edersiniz diye. Simdiden "güvenemiyorumlar" ve boş verilen sözler. Kumar herhangi bir bagimlilik gibi de degil. Önce gerekeni yapin ve hemen terapi alin ikinizde

Kumar evet bağımlılıktır daha önce bende iddia oynuyordum kazandığın zaman çok mutlusun senden mutlusu yok zaten bu yüzden devam ediyorsun kaybedince de biraz daha büyük oynuyorsun ki kaybettiğini geri alabilesin ama kasa her zaman kazanır mantık çok basit kazandığını düşündüğün zaman bile kaybediyorsun. Ben üyeliğimi sildim geri de açmadım uygulamayı sildim şimdi çok rahatım. Öncelikle buna karar vermesi lazım çok öyle bir daha oynamayacağım falan olmuyor.

Kumar evet bağımlılıktır daha önce bende iddia oynuyordum kazandığın zaman çok mutlusun senden mutlusu yok zaten bu yüzden devam ediyorsun kaybedince de biraz daha büyük oynuyorsun ki kaybettiğini geri alabilesin ama kasa her zaman kazanır mantık çok basit kazandığını düşündüğün zaman bile kaybediyorsun. Ben üyeliğimi sildim geri de açmadım uygulamayı sildim şimdi çok rahatım. Öncelikle buna karar vermesi lazım çok öyle bir daha oynamayacağım falan olmuyor.
Sizinki patolojiye donuşmemiş,dönüşse idi tekrar tekrar geri dönüp asla vazgeçmezdiniz. Patolojık kumarın tedavi ile bile duzelme şansı yüzde 10 ile 20 arası. Yani nerede ise yok gibi. Düzelende bir süre sonra tekrar döner. aKonu sahibinin çocugu var.Öyle bir insanla çocuk büyütmek daha kötü. Çocugunuza yazık ..

Ayrıca size hediye vss alıyormuş, hersey ortaya çıkınca sana hediye almak için çektimi bahanesi için plan yapmış olabılır mi.Kumar oynayanlar aşırı manipılasyon yapar. Anlamak imkansızdır. Aglaması bile planlıdır. Sizi nerden ikna edecegını bilir ordan saldırır. Kumar ve aile ozellıkle çocuk yanyana olmamalı.

Merhabalar daha öncede konu açmıştım eşim kumar oynuyor benim çok hatalarım da oldu. Herşeye yeniden başladık onsuzluğu anladım. Ama eşim kumar oynuyor. Ben onu terkedip ailemin yanına geldim. Bana çok iyi ders oldu bi daha oynamıcam diyor. Ama güvenemiyorum. 1 ay oldu kızımı yanına getirip burdaki okula yazdırdım. Bende de büyük değişimler oldu. Hatalarımdan ders çıkardım. Ama kumara bulaşıp kurtulan var mı ?
Canım sen bu soruyu sormaya devam edersen ikinci çocuğunuz olacak.

Kurtulan var bildigimde iş işten geçince.

Back
X