KUMARMI OYNUYORDU ESINIZ kac yıl evlı kaldınızBosuna hayatini mahvetme ve arkana bakmadan kurtul bu adamdan.
Ben senelerce mucadele ettim ödülüm bol bol borc odemek ve onun borclandigi adamlarla ugrasmak oldu.yazik etme kendine ayril kurtul
Acimasiz gibi gozukebilirim ama tecrubem bunu gosteriyor malisef..cevremde hic kumar oynayip da sonradan duzgun bir adam gormedim hic
9 sene cektim.bir de cocugum var.kumar yuzunden herseyimizi kaybettik benim ailem onun ailesi borc odemekten biktik o oynamaktan bikmadiKUMARMI OYNUYORDU ESINIZ kac yıl evlı kaldınız
Bosa gecen yillari borclari sindirmek daha guc inansonucta bosanmak cozum yanı farkkındayım dsadece sındırmak cok guc
sız bosandınızmı??Bosa gecen yillari borclari sindirmek daha guc inan
Evet zor bir süreç sonunda bosandim.sız bosandınızmı??
bugunm aradı kayınvalıdem oyle bır konustukı sankı ben eşimi yalnız bırakan kotu kadınım...esimi eve almıyorum bu arada...aklı basına gelsın dedım ama sız boyle konusunca umutsuz cabalar galıba...kayınvalıdem dusene vurdun sende bır gun dusersın gıbı laflar sarfettı...ya ney dogru aklım karısıyor nasıl guvenecegım...o guvenıyomus ogluna geçmıs bıtmış o şey....yasanmamıs hıç adını anmayacakmıs o seyın..ben dedımkı cok zor bır durmun ıcıne sokmus kendını cok zor..ve benı çocugumla yapayalnız koydu...eşim yanında dıyokı eşime...sana guvenmememı soyluyor karın ama ben sana guvenıyorum dıyor...su lafa bakarmısın...onun kumarını gectıler bana yuklnıyolar...sımdıye kadar 200 bın kaybettı kredı cekmıs 150 bın gerı odmelı altınları satmıs bana cektırdı kredıkı kumar oynadıgını bılmıyordum....ve o odemelerden sonra oynamaya devam etmış tekrar borç yapmış...rakamlar cok buyukEvet zor bir süreç sonunda bosandim.
sızde son durum nedırMerhaba
Ben 1 senelik evliyim.
Gecen sene 6 aylik evliyken esimin kumar oynadigini yakaladim. Daha once hic boyle biseyini gormemistim, suphelerim olsada.
Bir iki ay once yeni hesap numarasi acti ve bana sifresini verdi. Bugun baktigimda yine kumar oynadigini gordum. Napicami bilmiyorum.
Ah canim benim benim filmi tekrar oynuyorsun resmen.aile çocuğuna kötü der mi demiyo tabi.bizimkilerde onu birakirsan kötü olur iyice batar biz hastalaniyiz falan dediler.ya ben dedim ben de anamin babamin kiymetlisiyim onlar benim baskasi yuzunden hayatimin mahvolmasini ister mi? Bisey diyemediler.sonradan kumarindan ickisinden beni sorumlu tuttular bana tahammul etmek icin yaptigini soylediler.eger oyle ise niye bosamiyo birakmiyo yakami deyince seviyo dediler yere batsin çürüten sevgisi.aynen uzerimde kredi borclari sifirinda altinda bir ceketle ciktim evden.simdi diyorum gec bile kalmisim.boyle adamlar duzelmiyor hayatimi yazik etmeme degmez.bugunm aradı kayınvalıdem oyle bır konustukı sankı ben eşimi yalnız bırakan kotu kadınım...esimi eve almıyorum bu arada...aklı basına gelsın dedım ama sız boyle konusunca umutsuz cabalar galıba...kayınvalıdem dusene vurdun sende bır gun dusersın gıbı laflar sarfettı...ya ney dogru aklım karısıyor nasıl guvenecegım...o guvenıyomus ogluna geçmıs bıtmış o şey....yasanmamıs hıç adını anmayacakmıs o seyın..ben dedımkı cok zor bır durmun ıcıne sokmus kendını cok zor..ve benı çocugumla yapayalnız koydu...eşim yanında dıyokı eşime...sana guvenmememı soyluyor karın ama ben sana guvenıyorum dıyor...su lafa bakarmısın...onun kumarını gectıler bana yuklnıyolar...sımdıye kadar 200 bın kaybettı kredı cekmıs 150 bın gerı odmelı altınları satmıs bana cektırdı kredıkı kumar oynadıgını bılmıyordum....ve o odemelerden sonra oynamaya devam etmış tekrar borç yapmış...rakamlar cok buyuk
slm cnm....benıde balayıda kıbrısa goturmustu...arkadasım ayarladı bedava otel dedı..sonrada dedıkı 2bın 2.5 oyun oynayıp para harcamalıyız kural bu dedı ee bende cılgınlık olsun dedım neden olmasın dedım....meger adam kumarbazmıs...kıbrıslara ders anlatmaya gıdıyorum ayagına kumara gıdıyomus ..unıv. hoca bakınca aklı basında sakın guvenılır...mılletten para toplamıs kumar oynams 300 bın gommustur kumara..ıcralıkları var hala.8 aydır ayrıyız bosanmaya karar verdım adam olmaz.........................................sen nasıl bıcak gıbı kestın...benım ıcın bıtı...en son benı zıyarete gelmıstı yan dukkan komsumu ve ev komsumdan 2 sr bın para almış...iflah olmaz..babasız kızımı buyutmek zor degıl ama cok sanssızmıs yavrumBende de aynı sorun vardı ama ben balayında ögrendiğim için hemen kestirip atabildim.4 yıllık birlikteliğin ardından 2 ay once evlendik balayına yurtdışına gittik ve balayında sürekli telefonla oynadı ben bakmak istediğimde de hemen ekranı kapatıyordu.daha once hiç boyle şeyler yapmazdı.Ben şüphelendim tabi ama aladayıyor sandım.balayı donuşu uçaga binmeden bir gün once morali çok bozuldu tüm gün suratı asıktı be oldu dedim yok bir şey sıkıntılıyım dedi.ısrar ettim soylemedi bir gün boyle durdu en son uçaga binerken biraz maddi sıkıntım var dedi tamam dedim oderiz buna sıkılma ne kadar 20 bin falan mı dedim yok dedi çok fazla sonra konuşruz dedi.suratı çok kotuydu be var soyle lütfen nasıl bu kadar borcun var dedim var işte dedi.ama ben çok kotuyum bir saat yalvarıyorum ne oldu söylemiyor.En son nasıl çıktı agzımdan bilmiyorum çünkü hiç süphelenmemiştim kumar borcun var sanki alalh aşkına soyle ya dedim.Adam evet dedi ve dünyam yıkıldı.180 bin kumar borcu varmış. 10 yıldır oynuyormuş ve bu zamana kadar400 binden fazla kaybetmiş tabi beni yıllarca ailecek kandırmışlar hiçbir şey demediler. O gün hemen annemlere döndüm eve bir kez girmemiştik bile hemen eşyalarımı aldım tüm aldıgım ceyiz koltuk takımı hepsini biz almıştık hepsini alıp boşanma davası açtım. 1 ayda boşandık.Evliliğim 20 gün sürdü bir insan bunu nasıl yapar ya birine.Birde düğün kına yaptık biz yani insan sonunu hiç düşünmez mi bile bile beni yaktı.şu an çok korkuyotum tekrar kandırılmaktan çünkü 4 yıl bıyunca o kadar güzel sakladı oyun yaptı ki hiç süphelenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?