Bende de aynı sorun vardı ama ben balayında ögrendiğim için hemen kestirip atabildim.4 yıllık birlikteliğin ardından 2 ay once evlendik balayına yurtdışına gittik ve balayında sürekli telefonla oynadı ben bakmak istediğimde de hemen ekranı kapatıyordu.daha once hiç boyle şeyler yapmazdı.Ben şüphelendim tabi ama aladayıyor sandım.balayı donuşu uçaga binmeden bir gün once morali çok bozuldu tüm gün suratı asıktı be oldu dedim yok bir şey sıkıntılıyım dedi.ısrar ettim soylemedi bir gün boyle durdu en son uçaga binerken biraz maddi sıkıntım var dedi tamam dedim oderiz buna sıkılma ne kadar 20 bin falan mı dedim yok dedi çok fazla sonra konuşruz dedi.suratı çok kotuydu be var soyle lütfen nasıl bu kadar borcun var dedim var işte dedi.ama ben çok kotuyum bir saat yalvarıyorum ne oldu söylemiyor.En son nasıl çıktı agzımdan bilmiyorum çünkü hiç süphelenmemiştim kumar borcun var sanki alalh aşkına soyle ya dedim.Adam evet dedi ve dünyam yıkıldı.180 bin kumar borcu varmış. 10 yıldır oynuyormuş ve bu zamana kadar400 binden fazla kaybetmiş tabi beni yıllarca ailecek kandırmışlar hiçbir şey demediler. O gün hemen annemlere döndüm eve bir kez girmemiştik bile hemen eşyalarımı aldım tüm aldıgım ceyiz koltuk takımı hepsini biz almıştık hepsini alıp boşanma davası açtım. 1 ayda boşandık.Evliliğim 20 gün sürdü bir insan bunu nasıl yapar ya birine.Birde düğün kına yaptık biz yani insan sonunu hiç düşünmez mi bile bile beni yaktı.şu an çok korkuyotum tekrar kandırılmaktan çünkü 4 yıl bıyunca o kadar güzel sakladı oyun yaptı ki hiç süphelenmedim.