- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- 48
- Konu Sahibi Kelebek040225
Arkadaşlar çok büyük bir sorunum var birilerine anlatmasam rahatlayamıycam. Babam ben kendimi bildim bileli kumar oynuyor içki içiyor. En son tefeciden para almış geçen sene bu sene tefeci haciz yollamış eve her ay da maaşından çekiyormuş paranın faizini ama ana para eksilmiyor nasıl oluyorsa. Babam intihar etmeye kalkıştı engelledik bilemiyorum iyi mi yaptık kötü mü. Tefeciler peşini bırakmaz babamı öldürseler dahi bu parayı almadan bırakmazlar hem de kat kat fazlasını alırlar diye bu borcu ödedik her ay babam bize belli miktarda ödiycek. Bir sürü senet imzalamış tefeciden aldığı paranın 10 katı kadar ödeyecek aldığı parayı kapatmazsa demişler. Biz de korkudan böyle yardım ettik ama çok korkuyorum birdaha yapar diye yeminlet etti yapmam dedi ama güvenemiyorum tekrar olursa ve babam intihar eder ölürse tefeci bu paranın kat kat fazlasını gerçekten bizden ister mi can güvenliğimiz tehlikeye düşer mi sizce tefecilik yasal değil ama adamın avukatı var haciz yolluyor nasıl oluyor anlamadım parasını alamadan kişi ölürse çocuklarından parayı alma hakkı var mı bunların çok korkuyorum eşim de korktu benim babam yüzünden nelerle uğraşıyor benden soğumasından da korkuyorum açıkçası insanın böyle babası olacağına hiç olmasın hayatımı mahfetti.