Evet arkadaşlar kocam hem yalancı hem kumarcı.Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım taşınmakla ilgili kocamın yüklü miktarda gelen borçları yüzünden malesef taşınamıyorum .Vallahi bitirdiler beni annesi kardeşi şimdide kendisi.arkadaşımla işim var diyip kumar oynamaya gidermiş oysa ben ona o kadar çok güveniyordumki aklıma gelmedi ben üç kuruşu birleştirmeye çalışırken ailemizin kuyusunu kazacağı.Napıcam arkadaşlar inanın bilmiyorum.ilk aklıma gelen onu terk etmek oldu ama çocuğumuz var onu ikna edemedim benimle gelmek istemiyor babasına çok düşkün.ben ise kafayı yemek üzereyim nasıl ödecenek bu borç ve ben bu güvensizliği atlatabilecekmiyim.işin ilgnç tarafı eşim hiç pişman değilnapmalıyım lütfen yardım edin.
Evet arkadaşlar kocam hem yalancı hem kumarcı.Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım taşınmakla ilgili kocamın yüklü miktarda gelen borçları yüzünden malesef taşınamıyorum .Vallahi bitirdiler beni annesi kardeşi şimdide kendisi.arkadaşımla işim var diyip kumar oynamaya gidermiş oysa ben ona o kadar çok güveniyordumki aklıma gelmedi ben üç kuruşu birleştirmeye çalışırken ailemizin kuyusunu kazacağı.Napıcam arkadaşlar inanın bilmiyorum.ilk aklıma gelen onu terk etmek oldu ama çocuğumuz var onu ikna edemedim benimle gelmek istemiyor babasına çok düşkün.ben ise kafayı yemek üzereyim nasıl ödecenek bu borç ve ben bu güvensizliği atlatabilecekmiyim.işin ilgnç tarafı eşim hiç pişman değilnapmalıyım lütfen yardım edin.
canim cok uzuldum. onceki yazidigini okumadim daha yeni katildim forum a.
Cocugunuz kac yasinda? 1 tanemi? bence oncelikle kendini ve cocugunu dusunmelisin. Ama cocugum babasin cok duskun ayrilmak istemiyor diyorsun. Benim aklima takilan tek sey su: bir cocuk mutsuz bir anne babanin yaninda ne kadar mutlu olabilir? bence olamaz annesine baksa annesi mutsuz babasina baksa babasi mutsuz. bence boyle bir aile cocuguna fazla birsey veremez uzulerek soyluyorumhani ben uzman falan degilim ama distan gordugum ve dusuncelerim bunlar.
Malesefki esin yaptiklarindan pisman degilmispeki ailesi yani kayinvaliden sana yardimci olabilirmi bu konuda? babasi falan konussa olmazmi? duzelmezse eger tek cagren cocugun ikna edip ayrilman malesef
sana bol sabir diliyorum. allah insallah en hayirlisi neyse oyle olsun.
eşin bu evliliği,seni ve cocugunu biraz olsun önemsiyor değer veriyor olsaydı zaten rızkınızı kumar masalarında harcamazdı diye düşünüyorum. kumar öyle bir illet ki yapmayacagım desese yine yapar bağımlılık yapıyor .cocugun kaç yasında bilmiyorum ama babasının hatalarını cocuguna söyleyipte babasından sogutma derim ben
ama bu evlılık nereye kadar bu sekıl devam eder bilmiyorum calıstıgını neden havaya atasın ki
evet canım çok doğru söylüyorsun ama ben şu anda o kadar kötüyümki napıcamı bilmiyorum.dahası o hiçbişey olmamış gibi gayet rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?