- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hmm anladim onu nasıl anlayacagiz kiPolyester ince de olur kalın da. Nasıl işlendiğine göre değişir.
Evet demiEline almadan anlayamazsın. Vardır tabii onun dokuma sıklığı, ip kalınlığı falan ama profesyonel bilgiler biz bilemeyiz.
Zaten bende begenmedimpolyester terletir giyilir mi ya
Hmm anladim tesekkur ederimPamuklu bulman lazım. İncede olsa kalinda olsa kumaşı polyester ise terletir.
Hmm anladim tesekkur ederim artik geri verip kendim bakacam alışveriş merkezlerindenPolyester, pamuk, keten, viskon, vs malzeme adidir. Bazen kalin dokunur bazen ince. Polyester dogal olmadigi icin nefes alma ozelligi yoktur. Kisin isitmaz yazin terletir. En iyi yani daha canli renkler kullanilabir ve kolay kolay burusmaz. Yapay oldugu icin fiyat olarakta nispeten daha dusuktur. Eger elbise gomlek gibi vucuduna direkt temas edecek bir sey alacaksan dogal kumastan sasma. Polyester kumas ancak etek yelek vs gibi vucuda yapismayan parcalari al.
Saten mi onlarin kumasibendede buna benzer dert var ağustosta kardeşim evleniyor kıyafet lazım ama engelli olduğumdan giyemiyorum elbise abiye türü olmuyor kumaş aldım diktirdim kumşı beğenmedim nasıl olmuş sizce esneyen kumaş bulamadım
Eki Görüntüle 1839098 Eki Görüntüle 1839099
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?