Kumbara ganimeti ile tatil :)

finethanksandyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
615
3.498
113
34
Merhabaaaa:21::21:

Uzun zamandır buradaki topikleri ziyaretçi olarak takip ediyordum. KK'ya üye olduktan sonra da buraya yazmayı kendime görev bildim :)

Sayenizde kumbarada biriktirdiğim paraları bir banka hesabında biriktirip işime yarar alanlarda kullandım bile :confused:Bir arkadaşımın dahil olduğu şirket Akdeniz'deki bir otelde program yapıyormuş. Şirket elemanı olmayan insanlar da katılabiliyorlar dedi. Fiyat bana bayaa uygun geldi. Bu seferki kumbara zulamı bu tatil için kullanmayı düşünüyorum. Küçümseyip kaale almadığım on kuruşlar işe yaradı. :süslü:
Otel buymuş kızlar. Sayenizde oldu. Teşekkürler Kk kadınları. :KK37:

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle mi anlaşıldı dışarıdan :olamaz: mutluluğumu paylaşmak istemiştim

Malesef belkide biz fesatizdir :) gecen yaz belekti sanirim turquoise diye bi otele gittik gercekten mukemmeldi bu senede gitcektik bosanmis olacagiz o siralar oyuzden yalan oldu biraz pahaliydi ama cidden superdi gol evlerine gitmistik agustosun sonunda balayi icin...

Malesef belkide biz fesatizdir :) gecen yaz belekti sanirim turquoise diye bi otele gittik gercekten mukemmeldi bu senede gitcektik bosanmis olacagiz o siralar oyuzden yalan oldu biraz pahaliydi ama cidden superdi gol evlerine gitmistik agustosun sonunda balayi icin...

biz plan yaparken kader gülermiş.. :110: hakkınızda hayırlsı olsun, siz en doğru kararı almışsınızdır.
Bu otelin de fiyatı uygun diye yazayım dedim benim bir çıkarım yok sonuçta ben de para verip gidicem..

reklam olarak anlaşıldıysa sileyim mesajı, siliniyor mu onu da bilmiyorum ama..
Ben birileri de belki faydalanır diye yazmıştım :bicak:

biz plan yaparken kader gülermiş.. :110: hakkınızda hayırlsı olsun, siz en doğru kararı almışsınızdır.
Bu otelin de fiyatı uygun diye yazayım dedim benim bir çıkarım yok sonuçta ben de para verip gidicem..

reklam olarak anlaşıldıysa sileyim mesajı, siliniyor mu onu da bilmiyorum ama..
Ben birileri de belki faydalanır diye yazmıştım :bicak:

Icerigi silme ceza alirsin ben daha yeni aldim :) konuyuda silemezsin dursun gerekirse yonetim siler zaten...

Back
X