- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
- Konu Sahibi Purposeless
-
sağol canım ve hoşşgeldiin :)hadi hayırlı olsun :) bende bu konuyla 2 topicte yazıyorum bu da üçüncü olsun :)
o zaman ay sonunu beklıyoruz :) bende 25 koyabildm kenara. sigara içmesem daha iyi birikimler yapablcem aslında.hoşbuldum :) benim şuan ne kaar var kumbaramda bilmiyorum bir bu ay sonunda bir de 15 de sayıyorum
aramıza hoşgeldın cnmm :) Ooo maşallah güzel birikim yapmışsın. Bereket versinbenide alın aranıza..bende ekimde biriktirmeye başladım..920 tl oldu..hedefim büyük..ne bulsam atıyorum kumbaraya..
okadar haklısın kiisigarayı bırakderim . onun parasını da koy kenara . ozaman ne kadar biriktiğine çok şaşırıcaksın
hoşgeldin nurhayal :) umarım hep beraber çok güzel birikimler yapacagızzzHayırlı olsun ben de varım
aramıza hoşgeldın cnmm :) Ooo maşallah güzel birikim yapmışsın. Bereket versin
hoşşgeldin canımm. evet aslında evde tutunca şeytan hep drtüyor ben o yüzden altın yapıyorm. aslında snde 500 var dıosun azcık daha bırıktrp cumhuriyet yapsan kenarına koysan bozdurmaya kıyamazsın zaten. ama çeyrek olunca iş değişio bak söliim :)bende varıım :)
bu ay harcamalardan kalan 500 liram var..evden iş yapıyorum..gelirim sürekli değişiyor.. düzenli bi gelirim yok ne bulursam atıyorum.. eğer harcamamayı başarabilirsem vadeli hesap düşünüyorum ama onunda faizi var o yüzden istemiyorum..evde tutmakta mantıklı gelmiyor ne yapacağım konusunda kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?