- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
daha düzenli olurYarından itibaren bir değişiklik olmazsa yediklerimi içtiklerimi saatli olarak yazmak istiyorum.
Bu hafta 400 gr vermişim. zemuszemus:sm_cool:
cım gittim diyetisyene..1 ekmek yiyodum onu 7 ye çıkardı.proteini azalttı meyve ve kalsiyumu arttırdı
daha düzenli olur
tebrikler canım ahhh ahhh..ben yine vermeye başladığı günleri görecek miyim ?acabağı?
Bu hafta 400 gr vermişim. zemuszemus:sm_cool:
ben elmalı tarcınlı seyi denemiştim ama hiç sevmemiştim.bi dene bakalı kumdenizim opuyorumnanaktan
Tebrik ederim canım a.s.ulaşıcaz hedeflere :1hug:
denizcim ıstıklarlı kilon için tebrikler ..alkisalkisalkisArkadaşlar televizyondan yeni birşey öğrendim. Zaten bilinen birşeydi belki. Elma çok faydalıymış. Elmayı yemekten önce yersek acıktırıyormuş. Yemekten 1 - 2 saat sonra yersek daha faydalıymış.
1 Elmayı ortadan ikiye bölüp arasına tarçın serpip yemek tatlı isteği azaltıp kan şekerini düzenliyormuş dengeliyormuş. Hemde tok tutuyor.
Yani elma krom gibi :)
Dilimleyip üzerine tarçın serprip yemeği deneyeceğim.
Paylaşmak istedim.
denizcim ıstıklarlı kilon için tebrikler ..alkisalkisalkis
tarçının kan şekerini dengeleyici özelligi vardır kıslar . sütle denedinizmi hiç çok hoş oluyor ....yerimseniben
meyveyi yemekten 2.3. saat sonra yiyin şişkinlik yapar yoksa ...vede migdede kalacagı için kan şekeri dengenizi bozar...... meyve miğdede hazmedilmez direk geçer .... özellikledemeyveyi sakın et yediginiz bi ögün arkasına hemen eklemeyin .:1hug:
ha birde günlük paylaşımlarınız için yakında ayrı bir bölüm açılabilir ... gereken yere sizin için bildirdim ..opuyorumnanaktan
Günlük diyet paylaşımı için ayrı bir bölüm tabi açılabilir. Bence sorun yok. Forum üyeleri ve forumu okuyanlar daha rahat istediği bilgiye ulaşırlar.
Konum taşınırsa lütfen haber veriniz.
slm canım 1 haftadır yoktum nasıl gıdıyor nasılsın umarım cok ıyıdır
bı rıcam olacak senden ama sen de kullanıyorsun bu forum macunlardan falan ya da cilek bı seyı falan kullanıyordun ya anneme de almaya karar verdık sen hangısını onerırısın
elma krom mu
ya da senın kullandıklarından herhangı bırı mı?
sımdıden cok tesekkurler
canım ayrı bir bölüm açılma olasılığı mı varmış anlayamadım
benim konumda taşınır sanırım iyi de olur hani :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?