Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ellerine sağlık canım benimde sık sık yaptığım bişeydir kumpir.. dışardan almaktansa evde yapmayı tercih edenlerdenim yaniii..
süre konusunda bende senle hem fikirim. benim fırınımdada uzun sürede pişiyo.. bu süre birazda patateslerin boylarıyla alakalı eğer kçük boy papates secersek daha kısa sürede pişebiliyo..
küçük patateslerin sadece iç kısmını alıp tereyağ ve kaşarla ezip bolcama yaydırıp üzerine istediğim malzameden koyuyorum bazen.. tek fark görüntü oluyo..
yani servisi patates içinde değilde tabakta oluyo.. tad aynı..
denenmesi gerek bişey..
ben tam bi kumpir manyağıyımdelikafadulden
canım 2-3 saat elektrik ve zaman harcamak yerine. yarım saat patatesler haşla,soy,ez içine kaşar,yağ,tuz ekle fırına girecek bir kasede karıştır..mayonez ketçap hariç malzemelerni koy. 10 dakka fırına ver. sonra sık mayonezini ketçabını ohhh.. böylesi daha pratik,daha hesaplı ve az zamanda..40-45 dakka da midene insin
narlı yanan soba külünde 15 taş çatlasın 20 dk
tadından yenmezcokacimcoook
''közlenmiş patates'' i küçük patateslerden yaprdık küçükken
yeni nesil büyük patatesin içine garnitürle mayonezi ketçabı sıktı
oldu sana kumpir
ama güzel oldu :lepi:
bi yapamadım gittii
ancak bu görsel şölenden sonra kesin yapacamm
çok lezzetli görünüyor
bende ilk başta haşlıyorum.daha sonra tuzunu, kaşarını ,mısırını, zeytinini ve yağını ekleyip iyice karıştırıyorum ve fırına veriyorum.çıkıncada üstüne turşu mayonez veketçap döküyorum.enfes oluyorrr ayy canım çekti