Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Rengi

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar saçlarım 3-4 ay önce siyaha boyattırmıştım yaklaşık 1 ay kadar önce sildirdim saçlarım şu an koyu kumral ama orjinal saç rengimden çok çok koyu görünüyor .

Resimdeki saç rengini elde etmem için saçlarımı tekrardan açırmam mı lazım ? Diplerimden 2-3 cm kendi saçım geldi orayada boya deymesini istemiyorum acaba ne yaptırmam gerekiyor ?
Yardımlarınızı bekliyorum =)

pelinkarahan.jpg

Son düzenleme:
mükemmel bir saç rengi ,ama hiç bir boyayla elde edilebileceğini sanmıyorum .
eğer bu saça yakın bir renk tutturabilen varsa , yardımcı olurlarsa bende çok mutlu olacağım :)

cnmm bu küllü bi renk kumral tonlarında ama evde olmuyor malesef:)bende küllü boyaları deniyorum evde ama istedigim sonuca hala ulaşamadım:)

mükemmel bir saç rengi ,ama hiç bir boyayla elde edilebileceğini sanmıyorum .
eğer bu saça yakın bir renk tutturabilen varsa , yardımcı olurlarsa bende çok mutlu olacağım :)
Umarım yardımcı olacak birileri çıkar :38:
cnmm bu küllü bi renk kumral tonlarında ama evde olmuyor malesef:)bende küllü boyaları deniyorum evde ama istedigim sonuca hala ulaşamadım:)

Haklısın canım kuaförelerde tam beceremiyorlar :5: ah ah :5:

Umarım yardımcı olacak birileri çıkar :38:

Haklısın canım kuaförelerde tam beceremiyorlar :5: ah ah :5:

kuaförler hiç beceremiyorlar canım ya kuaförlerden okadar canım yandı ki ah ahh çok dertliyim bu konuda bu saç nasıl böyle tutar nasıl yapabilirsin bilmiyorum ama inşallah elde edersin Liv:81:

bu grimsi ton market boyalarıyla elde edilemiyor maalesef cnm :97: ama koleston perfect serisinin yoğun küllüleriyle olabilir belki...:31:

aynen cnm kuaföre gittim zaten saçımı açtırdım ve küllü kumral istedim turuncu yaptıı eve geldim kendim küllü kumrala boyadım ama böle güzel olmuyolar:)keşke saçlarımızda hiç boya olmasa ozaman bu renkleri yapmak kolay oluyo:)

bu grimsi ton market boyalarıyla elde edilemiyor maalesef cnm :97: ama koleston perfect serisinin yoğun küllüleriyle olabilir belki...:31:
Evet canım market boyaları nedense ambalajdakinden 2 ton kadar koyu durabiliyor .İgora ve koleston perfect serisinin renklerine netten bir bakayım bari.:54:
kuaförler hiç beceremiyorlar canım ya kuaförlerden okadar canım yandı ki ah ahh çok dertliyim bu konuda bu saç nasıl böyle tutar nasıl yapabilirsin bilmiyorum ama inşallah elde edersin Liv:81:

İnş. canım :61:O resmin çıktısını alıp kuaförüme göstercem .Bakalım o ne diyecek .

Hiçbirşey orjinalinin yerini tutmuyor kızlar :50:

aynen cnm kuaföre gittim zaten saçımı açtırdım ve küllü kumral istedim turuncu yaptıı eve geldim kendim küllü kumrala boyadım ama böle güzel olmuyolar:)keşke saçlarımızda hiç boya olmasa ozaman bu renkleri yapmak kolay oluyo:)

Kesinlikle bende saçlarıma boya deydirdiğim için bin pişmanım .Şimdiki aklım olsa hiç boyatmazdım :50:

Kesinlikle bende saçlarıma boya deydirdiğim için bin pişmanım .Şimdiki aklım olsa hiç boyatmazdım :50:

inan canım saçımda beyaz olmasa kendi rengine boyar uzadıkca boya gitsin diye kestirirdim..ama okdr çok beya varki en geç iki ayda bi boyamam lasım:)hamile olunca neyapcam o 9 ay hiç bi fikrim yok:)

yalnız bu rengin nesi o kdr muhteşem onu anlamadım,türk kadınının yzde 90 ının saç rengi bu zaten :D

he ama orjinalin yeri bambaşka o ayrı tabii ama insanoğlu doyumsuz işte,saçımı orjinal halindeyken boyalı saçlara özeniriz,boyatınca da doğala dönmek isteriz :D

Evet canım market boyaları nedense ambalajdakinden 2 ton kadar koyu durabiliyor .İgora ve koleston perfect serisinin renklerine netten bir bakayım bari.:54:

İnş. canım :61:O resmin çıktısını alıp kuaförüme göstercem .Bakalım o ne diyecek .

Hiçbirşey orjinalinin yerini tutmuyor kızlar :50:

inşallah canım istediğin renge kavuşursun biranönce ama saçını bir kere açmışlar zaten tekrar açarlar mı ki yanma ihtimali de var dikkatli olmak gerekir:61:

inşallah canım istediğin renge kavuşursun biranönce ama saçını bir kere açmışlar zaten tekrar açarlar mı ki yanma ihtimali de var dikkatli olmak gerekir:61:

Canım kuaförüme sordum biraz beklememiz lazım dedi ama kumral aşkıyla yanıp tutuşuyorum .:69:

Şu renkler nasıl kızlar ?

5059.jpg

5567.jpg

Kankam bu renklere bitiyorum işte:69: İnanılmaz güzel ama ben pembe-beyazım ve rengim çokkkkkkk açık .Bu kadar açık yaptırırsam sarışın gibi görünebilirim :50:

Kankam bu renklere bitiyorum işte:69: İnanılmaz güzel ama ben pembe-beyazım ve rengim çokkkkkkk açık .Bu kadar açık yaptırırsam sarışın gibi görünebilirim :50:

cnm bende ten rengini iyi bildiğim için bunu önerdim bence acayip doğal durur çünkü kaşlarının renginide biliyorum açık renk süper bişey çıkar ortaya çok doğal olur:69: :nazar: :nazar:

cnm bende ten rengini iyi bildiğim için bunu önerdim bence acayip doğal durur çünkü kaşlarının renginide biliyorum açık renk süper bişey çıkar ortaya çok doğal olur:69: :nazar: :nazar:

Ay meleğim kanıma girdin valla :52: Şimdi bu renk tam olarak nedir kuaförüme ne desem ki ? Sanki onda krepe balyaj var gibi pek anlayamadım :50:

ilk resimdeki saç ve gri tonları dediğiniz küllü renkler. Küllü kumral aldığınızda o renk tutuyor. Eğer saçlarınız çok koyu ise açık küllü kumral 7.1 kullanabilirsiniz. Boyasız saçta tutuyor.
Boyalı saçta da boyanın rengine bağlı...

Ay meleğim kanıma girdin valla :52: Şimdi bu renk tam olarak nedir kuaförüme ne desem ki ? Sanki onda krepe balyaj var gibi pek anlayamadım :50:

cnm bence resmi at hafıza kartına illa bilgisayar vardır kuaförde atın bilgisayara baksın iyice incelesin bence resmi büyütüp iyice yakınlaşsıın detaylarına baksın senin tarifinle anlamaz belki yada kendi anladığını yapar işin garanti olsun kankam:29:

Back
X