Selm...sen kumral istiyosan turuncusuz Koyu kumral yada orta kumral yap canmm küllü olursa daha iyi olur...yıkadikcada akar rengi aynı bu resim deliler gibi olur bence.ben kumrala boyadigim zaman hep orta kumral boyarim.
cnm bende aynı seyden muzdaripim ama o 3. resim sensen balyajlar süper olmus
ben 7 boyadım işe yaramadı 8 denicem gelecek ay
7.0 ile 7.1i karistirip boya, bu tonlarda bir renk elde edersin.
cnm bu 7.0 ve 7.1 koleton mu ? birde turunculuk yada bakırlık içermiyor değil mi bunlar :/ cvp için teşekkür ederim bu arada
aslında 7.0 la karıştırmak pek iyi bir fikir değil gibi geldi bana saçlarında bakırlık var gibi duruyor direk 7.1 ya da 8.1 uygularsan daha iyi olur sonu 1 ile bütün boyalar küllüdür canım
Herhangi bir markanin dogal tonu ve küllü tonu olabilir. Ama profesyonel boyalar tercih edersen daha iyi, loreal majirel, igora, exicolor gibi... Bir arkadas loreal majirel 7.11 ile 6.0yi karistirip senin istedigin rengi elde etmis onu da deneyebilirsin. Koleston yesillenme yapabiliyor.
Rica ederim... :)
Bakirlik da olsa direk küllü renge boyandimi yeserme olabiliyor canim, hem de bakir ve yesil arasi kötü bir yeserme. O yüzden en iyisi dogal ton ile küllü tonu karistirip yesillendirmeden yavas yavas almak o bakirligi.
cnm bende aynı seyden muzdaripim ama o 3. resim sensen balyajlar süper olmus
ben 7 boyadım işe yaramadı 8 denicem gelecek ay
cnm senin saçların ne renkti ? 7 boyamışsın işe yaramamış bende boşuna boyamayım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?