Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Renkleri

dilatuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
17
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba forumda bi çok yere yazdım ama cvp alamadım o yüzden konu açmak zorunda kaldım inşallah buna cvp yazarsınız :) özellikle küllümango'nun yorumlarına çok ihtiyacım var. Benim beğendiğim kumral tonları orta ve koyu kumral saçlar ama evde bir türlü beceremedim, kumral istedim turuncu oldum üstüne karamel istedim yine turuncu yansımalar kaldı lütfen yardım edin artık kuaföre gitmek istemiyorum çok canım yandı :/ turuncu yansımalardan nasıl kurtulabilirim? istediğim ton bir çocuk sevdim mine karakterinin şuan ki tonları resim ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinicem :(

Eklentiler

• $IMG_1463.webp
    $IMG_1463.webp
    22 KB · Görüntüleme: 117
  • $693063_detay.webp
    $693063_detay.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 127
  • $images.webp
    $images.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 120
Selm...sen kumral istiyosan turuncusuz Koyu kumral yada orta kumral yap canmm küllü olursa daha iyi olur...yıkadikcada akar rengi aynı bu resim deliler gibi olur bence.ben kumrala boyadigim zaman hep orta kumral boyarim.

Selm...sen kumral istiyosan turuncusuz Koyu kumral yada orta kumral yap canmm küllü olursa daha iyi olur...yıkadikcada akar rengi aynı bu resim deliler gibi olur bence.ben kumrala boyadigim zaman hep orta kumral boyarim.

teşekkür ederimm cvp için, en sondaki benim saç rengim şuan ki.. bana tavsiye edebileceğin bi marka ve numara varmı peki :/

7.1 kullanabilirsin ama saçın koyu tutarmı onu tam bilemediğim için 8.1 kullanman daha uygun sanırım ilk boyamada

cnm bende aynı seyden muzdaripim ama o 3. resim sensen balyajlar süper olmus
ben 7 boyadım işe yaramadı 8 denicem gelecek ay

cnm bende aynı seyden muzdaripim ama o 3. resim sensen balyajlar süper olmus
ben 7 boyadım işe yaramadı 8 denicem gelecek ay

evet bende artık boyatmaktan bıktım :/ her seferinde hüsran çıkıyorum kuaförden 3. resim benim evet şuan ki saçlarım balyajlar ne çok sarı ne çok koyu :) kuaförün en iyi yaptığı şey o oldu diyebilirim :)

aslında 7.0 la karıştırmak pek iyi bir fikir değil gibi geldi bana saçlarında bakırlık var gibi duruyor direk 7.1 ya da 8.1 uygularsan daha iyi olur sonu 1 ile bütün boyalar küllüdür canım

cnm bu 7.0 ve 7.1 koleton mu ? birde turunculuk yada bakırlık içermiyor değil mi bunlar :/ cvp için teşekkür ederim bu arada

Herhangi bir markanin dogal tonu ve küllü tonu olabilir. Ama profesyonel boyalar tercih edersen daha iyi, loreal majirel, igora, exicolor gibi... Bir arkadas loreal majirel 7.11 ile 6.0yi karistirip senin istedigin rengi elde etmis onu da deneyebilirsin. Koleston yesillenme yapabiliyor.
Rica ederim... :)

aslında 7.0 la karıştırmak pek iyi bir fikir değil gibi geldi bana saçlarında bakırlık var gibi duruyor direk 7.1 ya da 8.1 uygularsan daha iyi olur sonu 1 ile bütün boyalar küllüdür canım

Bakirlik da olsa direk küllü renge boyandimi yeserme olabiliyor canim, hem de bakir ve yesil arasi kötü bir yeserme. O yüzden en iyisi dogal ton ile küllü tonu karistirip yesillendirmeden yavas yavas almak o bakirligi.

Herhangi bir markanin dogal tonu ve küllü tonu olabilir. Ama profesyonel boyalar tercih edersen daha iyi, loreal majirel, igora, exicolor gibi... Bir arkadas loreal majirel 7.11 ile 6.0yi karistirip senin istedigin rengi elde etmis onu da deneyebilirsin. Koleston yesillenme yapabiliyor.
Rica ederim... :)

Bakirlik da olsa direk küllü renge boyandimi yeserme olabiliyor canim, hem de bakir ve yesil arasi kötü bir yeserme. O yüzden en iyisi dogal ton ile küllü tonu karistirip yesillendirmeden yavas yavas almak o bakirligi.

çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim, ben 10 gün önce koleston açık küllü kumrala boyamıştım bana kolestonun hep koyu olduğunu o yüzden açık tonları alırsam istediğim tonu tutturabileceğimi söylemişlerdi bende boyadım ama diplerim turuncumsu bi renk orta yerler daha koyu karamel ve uçlarda ki balyajlarda biraz daha koyu oldu :/ yani bin pişman oldum bir iki gün geçsin söylediğin boyalardan birini alıp denicem çok teşekkür ederim :)

kızlar bugün boyamı aldım ve boyadım loreal excellence 7.1 ile ama turunculuktan tamamen kurtulabilmiş değilim ve bu durum çok canımı sıkıyor :( resmimi de ekliyorum

Eklentiler

• $IMG_1731.webp
    $IMG_1731.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 97
Back
X