Saç Rengi ve Saç Boyama kumral saçı irlanda açıcı kullanmadan kızılına çevirebilir miyim

aslim29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
81
0
merhaba arkadaşlar,
ben kumralım, kış aylarında saçımı irlanda kızılına boyamak istiyorum. Oldukça beyaz tenliyim. Açıcı kullanmadan, mümkünse organik boyalarla resimdeki irlanda kızılını elde etmem mümkün mü sizce ?
 

Eklentiler

  • $1etrthjk.jpg
    $1etrthjk.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
canım saçın kendi rengimi boyamı .eğer boya ise açıcı kullanman gerekir.kendi saçınsa bemce açmana gerek yok.direk o renk kadar açık olmasa da ona yakın olur gibime geliyor.
 
açıcı kullanmadan tam bu renk olmasa da yakın bir rengi elde edersin. çok hoş bir renk ama biraz makyaj istiyor solgun gösteriyor insanı çünkü. ben yerinde olsam önce saçımı 1-2 ton yavaş yavaş açarım sonra bu rengi üzerine boyarım. küllü mango saçı açmak için 12.1 öneriyor kolestondu yanlış hatırlamıyorsam yıpranmamışsa saçın tabi.
 
teşekkür ederim cevaplarınız için. Benim saçım kendi rengine yakın ama boyalı şu anda. Peki bişey sorayım koleston 12.1 ile saçım garip bir sarı olur. Bu şekilde ne kadar süre gezmek zorundayım. Yani iki haftada bir boyanıyor bildiğim kadarıyla saç.
 
açıcı kullansan daha iyi olur o kolestonun düz boyası tam açıcı özelliği yok onun ama bak mesela palette ve kolestonun yoğun açıcıları var 4-6 tona kadar açar bunlar saçının rengini ben saçımı açıp bir hafta sonra 10 numara sarıya boyamıştım hiçbişeyde olmadı yani bir zararını görmedim ama saçımda bir incelme var ama bu boyanın renginin açık olmasından dolayı tabi başka da ne dökülme ne yanma ne de başka bir sorunum oldu
 
eğer yavaş yavaş açamam diyorsan palette yoğun renk açıcı al. saçın uzunsa 2 kutu gerekli. saçını akıt güzelce sonra beklemeden aynı gün bile irlanda kızılına boyayabilirsin. açıcı ile boyayı aynı gün uyguladım ben bir zararını görmedim. hatta açıcı sonrası parlaklık kazandı saçlarım.
 
palette yogun açıcılar 1 2 ay sonra etkısını gosterıyor saçın ne dalgası ne parlaklıgı kalıyor. bu yuzden ben tum saçımı kestirmek zorunda kalmıştım. 2 yıl once. en ıyısı boyalarla yavaş yavaş aç sen
 
galiba en iyisi yavaş açmak olacak. Saçım sert ve kuru çünkü.
Teşekkürler cevaplarınız için
 
X