- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi cataspatas
-
Kendiniz mi yaptınız? Anlamadım.Neden key hariç? Ben kendi saçıma yaptım
Evet kendi saçıma kendim yaptım tabi kardeşimden yardım alarak:)Kendiniz mi yaptınız? Anlamadım.
Evet kendi saçıma kendim yaptım tabi kardeşimden yardım alarak:)
Hangi boyaları kullandınız acabaEvet kendi saçıma kendim yaptım tabi kardeşimden yardım alarak:)
BoyA değilde açıcı kullandım iki üç sefer arada aylar olacak şekilde beyaza kadar açtım uçlarını. Olaplex kullandım bakım için. Mor şampuanla tonladım. Dibine de 6 numara BoyA yaptım yıkamadan önce saçı taradım 5 dk sonra yıkadım. Aktıkça bunu yaptım ve çok beğenilen bi bebek sarıaı soğuk tonlu ombre oldu. Mor şampuan loral silver kullanıyorumHangi boyaları kullandınız acaba
Bornova umut kuaför on numara bence,instagramda yaptıklarını görebilirsin.Süslü hatunlar!
Saçlarım küllü kumralla küllü açık kumral arası bir renk. Bugüne dek hiç işlem, boya görmedi. Ve bennn soğuk sarı ombre istiyorum. İstediğim görsel aşağıda, tam da bu.
Soru, tek seferde bu geçiş sağlanabilir mi? Cevabınız evet ise İzmir’de bunu yapacak babayiğit kuaför önerilerilerinize açığım, Key hariç.
Teşekkürler.
Bornova umut kuaför on numara bence,instagramda yaptıklarını görebilirsin.
Yeşile donukse mor şampuanı onermem ben dahada yeşilimsi sarı olmuştum
Ama ben tatildeyken güneş kremini azcik uclarima surmustum baya açılmıştı rengi çiğ sarıya doncekken mor şampuanla yikamistim canım şimdiki renginden gayet memnunumO zaman sıradaki şıkka geçeceğim, domates
Teşekkür ederim.
Ama ben tatildeyken güneş kremini azcik uclarima surmustum baya açılmıştı rengi çiğ sarıya doncekken mor şampuanla yikamistim canım şimdiki renginden gayet memnunum
Keşke önceki renginin resmini çekmiş olsaydım farkı görürdünO zaman yarın domatesi sürüp beklettikten sonra mor şampuanla yıkayayım. Dışarı çıkarken de güneş kremi süreyim
Şaka bir yana, güneş kremini deneyeceğim. İlk kez duydum, teşekkürler.
Keşke önceki renginin resmini çekmiş olsaydım farkı görürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?