Saç Rengi ve Saç Boyama Kumraldan soğuk sarıya ilk geçiş

cataspatas

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
1.458
1.621
658
Süslü hatunlar!

Saçlarım küllü kumralla küllü açık kumral arası bir renk. Bugüne dek hiç işlem, boya görmedi. Ve bennn soğuk sarı ombre istiyorum. İstediğim görsel aşağıda, tam da bu.

Soru, tek seferde bu geçiş sağlanabilir mi? Cevabınız evet ise İzmir’de bunu yapacak babayiğit kuaför önerilerilerinize açığım, Key hariç.

Teşekkürler.

Eklentiler

• upload_2018-7-3_15-46-28.webp
    upload_2018-7-3_15-46-28.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 819
Hangi boyaları kullandınız acaba
BoyA değilde açıcı kullandım iki üç sefer arada aylar olacak şekilde beyaza kadar açtım uçlarını. Olaplex kullandım bakım için. Mor şampuanla tonladım. Dibine de 6 numara BoyA yaptım yıkamadan önce saçı taradım 5 dk sonra yıkadım. Aktıkça bunu yaptım ve çok beğenilen bi bebek sarıaı soğuk tonlu ombre oldu. Mor şampuan loral silver kullanıyorum

Süslü hatunlar!

Saçlarım küllü kumralla küllü açık kumral arası bir renk. Bugüne dek hiç işlem, boya görmedi. Ve bennn soğuk sarı ombre istiyorum. İstediğim görsel aşağıda, tam da bu.

Soru, tek seferde bu geçiş sağlanabilir mi? Cevabınız evet ise İzmir’de bunu yapacak babayiğit kuaför önerilerilerinize açığım, Key hariç.

Teşekkürler.
Bornova umut kuaför on numara bence,instagramda yaptıklarını görebilirsin.

Merhaba.
Bugün saçım boyandı. İstediğim şey gri sarı bir ombre idi. Ve ben sanırım yeşil oldum:D Emin değilim. Gün ışığı olmadığından şu an fotoğraf ekleyemiyorum.

1. Mor şampuan yeşillik alır mı?
2. Yeşilliği alması için saçına domates süren oldu mu?
3. Cila işlemi yeşilliği alır mı?
4. Haricinde öneriniz var mı?

Nokta(:

Ama ben tatildeyken güneş kremini azcik uclarima surmustum baya açılmıştı rengi çiğ sarıya doncekken mor şampuanla yikamistim canım şimdiki renginden gayet memnunum

O zaman yarın domatesi sürüp beklettikten sonra mor şampuanla yıkayayım. Dışarı çıkarken de güneş kremi süreyim:KK53:

Şaka bir yana, güneş kremini deneyeceğim. İlk kez duydum, teşekkürler.

Back
X