- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
Günaydın sevgili günlük 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım çok güzel gidiyorsun maşaAllahUyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
2 dilim tel peynir
4 zeytin
1,5 dilim ekmek
Çay
Ara kahve
Kilo 98
Diyet benim moral ve motivasyonumu yükseltiyor Keyif alıyorum
Çok teşekkür ederim İkili rakamlara geçince yeni bir sayfa açtım hayırlısı olsun canımgünaydın canım çok güzel gidiyorsun maşaAllahsayfan hayırlı olsun yeni sayfa açtın değil mi?
merhaba, hayırlı olsun günlüğün canım dönmüşsünGünaydın sevgili günlük![]()
Çok teşekkür ederim kaptanım Elbette gelmek isterim ama benim taşınma işim var o bittikten sonra gelebilirim sizcede uygunsamerhaba, hayırlı olsun günlüğün canım dönmüşsün
takıma tekrar gelmek istersen bekleriz, 2. mezuniyetini görelim![]()
tabii ki canımcım, her zaman bekleriz.Çok teşekkür ederim kaptanım Elbette gelmek isterim ama benim taşınma işim var o bittikten sonra gelebilirim sizcede uygunsa
Çok teşekkür ederimtabii ki canımcım, her zaman bekleriz.
Kolaylıklar diliyorum.![]()
Oo hayirli olsun canim şahane haberDiyetim devam ediyor tabiki arada yap bozlarım oluyor Gelelim önemli konuya diyetisyene başladım Ee bunun önemli oluşu ne olabilir Diyetisyen yeğenim ve devlet hastanesinde çalışıyor ve hep der teyze yanında olsam hemen zayıflatırım spor ve diyetle diye kendisi 46 50 kilo arası Benim ailemin tamamı zayıf sadece ben oda tedaviler sonra al ver Biz çok yakın ama başka şehirlerdeyiz malesef Dün konuştum kendisiyle hemen bilgilerimi aldı zaten biliyor ve anında listelerimi gönderdi uzun uzun konuşup bilgi verdi canım benim Özellikle ekmeğe takılmamamı söyledi ayda 4 kilo verdirecekmiş iç organlarımın zarar görmemesi için hadi hayırlısı başladım bakalım![]()
Çok teşekkür ederim canım tek başına olmuyor ya çok halsiz kalıyoruz yada kilo veremiyoruz buda moral bozuyor en iyisi destek almak çok sevindim diyetisyene başlamana çünkü yol çok uzunOo hayirli olsun canim şahane haber
Cok faydasi oluyor diyetisyenin bir de yegeninmis zaten masallah ne guzel destek olur sana.
Ben de diyetisyenle yollari ayirmistim online di bana vakit ayiramiyordu bulundugum yerde bi tane buldum pazartesi basliyorum insallah
Destekle gitmek cok daha iyi olacak bizim icin![]()