Çocuk Hastalıkları Kunduracı göğsü olanlar yada çocuğunda olanlar var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Merhabalar benim sorum kızım 21 aylık doğduğu günden bu yana kızımın göğüs yapısını gören tüm doktorlar çok normal korkacak birşey yok yapısal birsey sıkıntı çıkarmaz demişlerdi en az 8,9 cocuk doktoru ama ne olduysa bu ara grip vs olduğunda gittigim son iki doktor kalbe eko yapmadılar mı bir cerraha göster demedilermi diyolar bende bu güne kadar herkes normal diyordu neoldu şimdi diyorum tamam olabilir ama var yani bi tedavisine baktırın diyolar kendinde çocuğunda bunu yaşayan varmı normalmi değilmi korkmalı mıyım büyürken düzelmezmi

Merhaba iyi günler.
Kunduracı göğüs normal bir durum değildir. Cerrahi olarak düzeltilmesi gerekir. Şimdi ya da daha sonra çocuğunuzun solunum fonksiyonkari üzerine olumsuz bir etkisi olabilir. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ege Üniversitesi Çocuk Cerrahisi'nden Dr. Coşkun Özcan Pediatrik Toraks Cerrahisi üzerine çok deneyimli bir uzmandır. Profesyonel görüşünü almanızı öneririm geçmiş olsun

Back
X