Gebeliğe Hazırlık Kür denedim, noldu şimdi🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snsehn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
120
58
13
40
Merhaba arkadaşlar, ben bu ay incir havuç kürü denemek istedim. Pko var kilom var düzenli adet olamıyorum. Bebek istiyoruz
Kürümün 8inci gününde bir bakdim pembe akıntı geldi. Tabi kürü yaparken düzen li ilişki oldu. Herhalde adet olacagim dedim ama olmadım . Ve bu Pembe akıntı tam 14gun sürdü. Wc çıktıkça geldi.
Başına böyle birşey gelen varmı. Yardımcı olabilir misiniz. Acaba yumurtladimmi veya yerleşme kanamasımi oldu anlayamadim cidden. Yardımcı olursanız sevinirim

Pko genelde ara kanama yapar , bundan olabilir. Yaptığınız kür hormonları bozmuş kist yapmış kanama yapmis olabilir, mevsimsel kanama olmuş olabilir, yumurtlama kanamasi veya yerlesme kanamasi da olabilir burada kimse size sağlıklı bir cevap veremez muayane olmanız lazım

Pko genelde ara kanama yapar , bundan olabilir. Yaptığınız kür hormonları bozmuş kist yapmış kanama yapmis olabilir, mevsimsel kanama olmuş olabilir, yumurtlama kanamasi veya yerlesme kanamasi da olabilir burada kimse size sağlıklı bir cevap veremez muayane olmanız lazım
Evet haklısınız, doktora gitmeden başına böyle birşey gelen varsa diye bilgi almak istemiştim. Hayırlısı olsun

Back
X