Gebeliğe Hazırlık Kür yapmaya korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
16 martta kurtaj oldum kurtajin 48.gunde adet olabildim kurtaj sonrasi kistim olmus 4.5 cm su an ne durumda bilmiyorum 2.adet dönemi geldi ama gelecek gibi durmuyor elimde testere disli aslan pencesi var içmek istiyorum ama biraz tedirginlik var üzerimde kür sonrası geri dönüşü olmayan bir şey yaşayan var mı

Evet ben soğan suyu yaptım ve kist oluştu onun için canım doktor himayesinde olmak daha iyi mantıklı yani

Sogan kuru mu kist yaptı sizde ilk defa duyuyorum cok geçmiş olsun gecti mi kistiniz
Evet canim maelsef 6aydir ugrasiyorum halada gecmedi kistim ve sadece 1haftalik kullandim onun icin nelerle ugrastik herkese cok yaramis onun icin denerken iki defa dusun bazi dusunmedik olaylara yol acabilir bide siz yeni dusuk yapmissiniz olur yani adeti duzene sokun yeterli kist kolay gidiyor derler ama ben hala ugrasiyorum

Bide adet oldugunda doktora git gecmesi icin ilac veriyor zaten

Ben doktoruma sordum soğan kürü yapayım diye zararı Olur mu dedim olmaz dedi tabi yine de emin değilim bende tabiki ins hemen gider kistiniz benimde vardı daha kontrole gitmedim

Ben doktoruma sordum soğan kürü yapayım diye zararı Olur mu dedim olmaz dedi tabi yine de emin değilim bende tabiki ins hemen gider kistiniz benimde vardı daha kontrole gitmedim
Kontrolunu aksatma hasta olunca git bazi kistler buyuduklerinde yumurtaya kadar zarari olur allah korusun dikkat et sende adet oldugunda git oyle cagiriyorlar zaten cok sagol canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…