- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
Herkese merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açsam bilemedim ama benim de bir derdim var..Biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor..Ben sevgilime sevgililer gününde hediye almadım uzun zamandır..Ve bu sene farklılık yaratmak istedim.Aklımda hep kurabiye yapmak vardı.Ama nasıl yapacağımı hiç bir şekilde bilmiyorum :) yemekle aram iyidir.Tarif konsun önüme yaparım..Ama hiç kurabiye yapmadım şu zamana kadar..Şimdi yapmak istediğim kurabiye bu şekilde olacak süsleyeceğim paketleyeceğim falan..Sizlere sormak istediğim bildiğiniz güzel kolay bir kurabiye tarifi varsa benimle paylaşırmısınız?
ve ayrıca şeker hamuru hakkında hiç bir bilgim yok..Nereden alabilirim? aldıktan sonra nasıl kullanacağım..Yani hiç bir bilgim yok bu konu hakkında..Yardımcı olursanız sevinirim..Bu arada kurabiyem görüntüsü gibi tatlı olsun istiyorum tuzlu yapmak istemiyorum :)
ve ayrıca şeker hamuru hakkında hiç bir bilgim yok..Nereden alabilirim? aldıktan sonra nasıl kullanacağım..Yani hiç bir bilgim yok bu konu hakkında..Yardımcı olursanız sevinirim..Bu arada kurabiyem görüntüsü gibi tatlı olsun istiyorum tuzlu yapmak istemiyorum :)

Son düzenleme: