Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kurabiye nasıl yapabilirim kii?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Herkese merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açsam bilemedim ama benim de bir derdim var..Biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor..Ben sevgilime sevgililer gününde hediye almadım uzun zamandır..Ve bu sene farklılık yaratmak istedim.Aklımda hep kurabiye yapmak vardı.Ama nasıl yapacağımı hiç bir şekilde bilmiyorum :) yemekle aram iyidir.Tarif konsun önüme yaparım..Ama hiç kurabiye yapmadım şu zamana kadar..Şimdi yapmak istediğim kurabiye bu şekilde olacak süsleyeceğim paketleyeceğim falan..Sizlere sormak istediğim bildiğiniz güzel kolay bir kurabiye tarifi varsa benimle paylaşırmısınız?
ve ayrıca şeker hamuru hakkında hiç bir bilgim yok..Nereden alabilirim? aldıktan sonra nasıl kullanacağım..Yani hiç bir bilgim yok bu konu hakkında..Yardımcı olursanız sevinirim..Bu arada kurabiyem görüntüsü gibi tatlı olsun istiyorum tuzlu yapmak istemiyorum :)

$P1040711.webp

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler-f414/buraya bakabilirsin:34:
Herkese merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açsam bilemedim ama benim de bir derdim var..Biliyorsunuz ki sevgililer günü yaklaşıyor..Ben sevgilime sevgililer gününde hediye almadım uzun zamandır..Ve bu sene farklılık yaratmak istedim.Aklımda hep kurabiye yapmak vardı.Ama nasıl yapacağımı hiç bir şekilde bilmiyorum :) yemekle aram iyidir.Tarif konsun önüme yaparım..Ama hiç kurabiye yapmadım şu zamana kadar..Şimdi yapmak istediğim kurabiye bu şekilde olacak süsleyeceğim paketleyeceğim falan..Sizlere sormak istediğim bildiğiniz güzel kolay bir kurabiye tarifi varsa benimle paylaşırmısınız?
ve ayrıca şeker hamuru hakkında hiç bir bilgim yok..Nereden alabilirim? aldıktan sonra nasıl kullanacağım..Yani hiç bir bilgim yok bu konu hakkında..Yardımcı olursanız sevinirim..Bu arada kurabiyem görüntüsü gibi tatlı olsun istiyorum tuzlu yapmak istemiyorum :)

Eki Görüntüle 335395

baktım verdiğiniz linke güzel tarifler var hepsini denemek istiyorumm :))
zeboss nasıl yaptın banada anlatırmısın

Forumun yemk tariflerinde şeker hamurunun nasıl yapıldığını anlatan bir başlık ta var.. Hem de çok kolay,pratik :34: Kolay gelsin :56:

İlla kendiniz mi yapmak istiyorsunuz acaba ?

Yok değilse bunları sipariş edebilirsiniz.

baktım verdiğiniz linke güzel tarifler var hepsini denemek istiyorumm :))
zeboss nasıl yaptın banada anlatırmısın

canım Libyana her şeyi anlatmışş. çay bardağıyla 4-5 halka çıkar, yan yana diz rulo yap. ortadan kestin mi al sana gül :24:

donlum bunlar harika :3:

Son düzenleme:
canım Libyana her şeyi anlatmışş. çay bardağıyla 4-5 halka çıkar, yan yana diz rulo yap. ortadan kestin mi al sana gül :24:

donlum bunlar harika :3:

evet bebisim harika bunlar :21: bizde mi yapsak :5:

kurabiye yerine alternatif kek de olabilir diye arkadasa yardimci olayim dedim :ssz:

hatta hazir keki al parcapincik et icine kremsantiyi ekle yuvarla yuvarla, cuklata batir süsle oldu bitti :86: anam böyle anlatinca cok kolaymis gibi göründü birden:53:

Evde yapılan şeker hamurunun tadını bilmiyorum ama hazır şeker hamurlarının tadı pek hoş değil. Daha doğrusu marsmallowdan denedim ama toparlayamadım hamuru o yüzden hazır aldım ben. Hazırlar insanın içini bayacak derecede tatlı. Kullanmadan iyi düşün derim. İlla kullanacaksan da ve istanbuldaysan eminönünde bulabilirsin. :34:

ay videoyu falan izleyince canım cektiii yaaa :) tesekkürler yardımınız icin 2 dakikada yazar anlatırız ama yapması 1,1-5 saat sürüyordur belki dahada fazlaa :D

Evde yapılan şeker hamurunun tadını bilmiyorum ama hazır şeker hamurlarının tadı pek hoş değil. Daha doğrusu marsmallowdan denedim ama toparlayamadım hamuru o yüzden hazır aldım ben. Hazırlar insanın içini bayacak derecede tatlı. Kullanmadan iyi düşün derim. İlla kullanacaksan da ve istanbuldaysan eminönünde bulabilirsin. :34:

evet istanbuldayım pastane vs. yerlerde de satılıyor sanırım iyice bir araştırıyorum fikir ediniyorum birde zararlıymış falan öyle diyorlar gıda boyası icin kırmızı renk vermek istiyorum

evet bebisim harika bunlar :21: bizde mi yapsak :5:

kurabiye yerine alternatif kek de olabilir diye arkadasa yardimci olayim dedim :ssz:

hatta hazir keki al parcapincik et icine kremsantiyi ekle yuvarla yuvarla, cuklata batir süsle oldu bitti :86: anam böyle anlatinca cok kolaymis gibi göründü birden:53:

hadi gidip yapalım:4:

hazır pandispanyalar var,puding döküpte yapabilr

ya da cheess kek kremasıyla da yapabilir:28: hakkat basitmiş lan:ssz:

ben sevgilime madensuylu cevizli,kabarık kek yapmıştım çok sevinmişti :ssz:

hünerlibayanlar.bllogspot ta süper tarifler var :34:

tesekkur ederim ya kırmızı gül kurabiyesinden de yapıcam valla çok tatlıı gözüküyolarr :D siteyide incelerim tekrar tesekkür

hadii :10:

pudding :44: ivet yaa olabilir hakket :56:
basit tabi :21:
cevizli kek oyyyy :5::56:
beyaz cukulataya ne koysak kirmizi olur acep:26:
gecen vintage isimli üye yazmisti dogal yollarla nasi boyanir diye ama cukalataya olurmu
bilemicem simdi:31:

ama insan sevdigine kendi elleriyle yapmasi bi baska tabi, hazir biraz kolaya kacmak gibi oluyo

Son düzenleme:
hadii :10:

pudding :44: ivet yaa olabilir hakket :56:
basit tabi :21:
cevizli kek oyyyy :5::56:
beyaz cukulataya ne koysak kirmizi olur acep:26:
gecen vintage isimli üye yazmisti dogal yollarla nasi boyanir diye ama cukalataya olurmu
bilemicem simdi:31:

ama insan sevdigine kendi elleriyle yapmasi bi baska tabi, hazir biraz kolaya kacmak gibi oluyo

evet hazıra kacmak gibi oluyor ben o yuzden ilk defa böyle bir şeyi ellerimle yapmak istiyorum daha sonra sipariş üzerine evine kargoyla gönderirim böyle inceliklerde düşünmüyor değilim yanii :)))))))
daha öncede çok pogaca börek falan yapıyordum farkettim ki uzun süredir yapmıyorum sevgililer gününe farklılık olsun:54:

Back
X