En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Gerçeği nasıl oluyor, sahtesi nasıl okuyor ki :confused:
İsabeliin tarifiyle yaptım.
Hadi yalancı bu tarif de bakalım:dondurma:, İsabel yengeye tarifine yalancı diyor diyeyim :KK53:
Biz ıslak kek ve ıslak kurabiyeye brownie diyoruz ama orijinal brownie kurabiye ve brownie kek görüntüleri böyle. Farkı da içinde bol miktarda benmari usulü eritilmiş çikolata var. 😁

Eklentiler

• IMG_3089.webp
    IMG_3089.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 30
Biz ıslak kek ve ıslak kurabiyeye brownie diyoruz ama orijinal brownie kurabiye ve brownie kek görüntüleri böyle. Farkı da içinde bol miktarda benmari usulü eritilmiş çikolata var. 😁
Aslında bunları bilen daha az😁Diğerlerine browni ismi yapışmış😁

Islak kek brownie değildir zaten, brownie daha katı kıvamlı ve yoğun oluyor çikolatası. Brownie kurabiye de kurabiye zaten adıyla, o da brownie değildir. 2.görseldekini brownie diye biliyorum bende😋Ama brownie kurabiye de ertesi güne kalınca da çok güzel oluyor nomıssız :rolleyes:

Gerçeği nasıl oluyor, sahtesi nasıl okuyor ki :confused:
İsabeliin tarifiyle yaptım.
Hadi yalancı bu tarif de bakalım:dondurma:, İsabel yengeye tarifine yalancı diyor diyeyim :KK53:
Evet, ıslak kurabiye (yalancı brownie) yapmışsın.😌

Demezsen hatırım kalır.😌

Gerçeği👇🏼
IMG_5892.webp

Back
X