- 22 Temmuz 2017
- 45.746
- 135.325
- 598
Bulunduğum yerde cezve yok Deynep’im, makine ile ve sabah kahvesi olur mu?yasminsay gelse de Bi kahvelese bizi. Bakır cezve aldım en iyisindenyine de onun kahvesi gibi olmuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulunduğum yerde cezve yok Deynep’im, makine ile ve sabah kahvesi olur mu?yasminsay gelse de Bi kahvelese bizi. Bakır cezve aldım en iyisindenyine de onun kahvesi gibi olmuyor
![]()
CancağzımÇağırayım![]()
AyyBiri benim akrabam ve eşimin arkaşı diğeri de akraba ve komşum olan iki kişi intihar etti
Yeğenim kaza geçirdi bağırsak yırtılması sonucu ameliyat oldu
Kız kardeşim boşanıyor altatıldı (çocuğu ameliyat sonrası yoğun bakımda olunca öğrendi )
Oo Yaso hanımcım havuz başındasınızBulunduğum yerde cezve yok Deynep’im, makine ile ve sabah kahvesi olur mu?Eki Görüntüle 3628337
Görümcemgilin havuzlu şatosundayız Canom.Oo Yaso hanımcım havuz başındasınız![]()
Ooh sefan olsun. Bizimkiler fakir nerde bulacağız havuzuGörümcemgilin havuzlu şatosundayız Canom.![]()
Yakında findukluğa havuzlu ev kondurmayı düşünüyoruz, çık gel Canom, çimeriz.Ooh sefan olsun. Bizimkiler fakir nerde bulacağız havuzuşişme havuzu zor buluyoruz
Aaa valla muhteşem olur YasomYakında findukluğa havuzlu ev kondurmayı düşünüyoruz, çık gel Canom, çimeriz.![]()
HaberleşirizAaa valla muhteşem olur Yasomhemen gelirim
TamamHaberleşiriz![]()
Buna sevindim.Sedayı bile unutmamışım ama Onun da etiketi çıkmamış![]()
Ben bakıyorumLen madem hepiniz buradasınız niye yazmıyorsunuz be, girip bakıyorum kim ne yazmış diye, kimse yok geri dönüyorum![]()
Sedoş’um ablanın havuzlu bağ evini mıh gibi çaktın tüm siteye farkında mısın ahsjjsablam havuzlu bağ evi almıştı bu yaz başında
İşte tek değişiklik o oldu öyleSedoş’um ablanın havuzlu bağ evini mıh gibi çaktın tüm siteye farkında mısın ahsjjs
Bağ evi desen yeterli.İşte tek değişiklik o oldu öyle
Bahsettim.