En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
mutlu haftasonları diliyorum :halay::halay::halay:

bugün sabah erkenden kalkıp pazara gittik. pazara hataydan gelen bir tezgah vardı. nar ekşisi, peynir, zeytin falan aldık. ürünleri çok güzel. bir de bilin bakalım ne aldım :KK45: tabiki kömbeeeeeeee :KK53: 3 çeşidinden de karışık aldım. cevizli, hurmalı, tahinli bademli..... ay ne muhteşem bir kurabiye çeşidi o yaa çok lezzetliiii :-):confused:

kızlar kömbe yapan var mı bu ay? :deli::deli::deli:
Afiyet olsun canım. Sen deyince baktım, daha önce hiç görmemiştim. Böyle farklı kurabiyeler olsa ne güzel olur 😍

Afiyet olsun canım. Sen deyince baktım, daha önce hiç görmemiştim. Böyle farklı kurabiyeler olsa ne güzel olur 😍
evet çok güzel olur bence de. bakma bu sefer hazır aldım ama youtube ta takip ettiğim hataylı bir bayan var. yöresel tarifleri orjinaline yani eski usule sadık kalarak yapıyor. onun tarifiyle sonra evde yapacağım. hatta azcık sağlıklı versiyonunu da yapabilirim.

evet çok güzel olur bence de. bakma bu sefer hazır aldım ama youtube ta takip ettiğim hataylı bir bayan var. yöresel tarifleri orjinaline yani eski usule sadık kalarak yapıyor. onun tarifiyle sonra evde yapacağım. hatta azcık sağlıklı versiyonunu da yapabilirim.
Kömbe komşum getirmişti bana da hepsini ben yedim diyebilirim 🙈 tadı çok güzel 😋

İyi ki kurabiyemi biraz erken zamanda yapmışım.
Malum şu son üç gündür taziyeye gidip geldik.
Sonraya bıraksam yapamayabilirdim belki.
Gerçi yarışmanın en son ki tarihine kadar biraz vakit oluyorda.
Yine de önce yaptım iyi oldu.
🙂

Back
X