- 1 Aralık 2021
- 14.820
- 53.885
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haa öyle mi ben bitti sanmışım26 Mayısa kadar süre var. Belki o zamana kadar yine yaparsınızKatılmayı düşünürseniz
Nevreste ye özel mesajla bildirebilirsiniz.
Sırf kömbe yemek için Hataylı biriyle mi evlensem diye düşünmüşlüğüm olmuştu bekarkenmutlu haftasonları diliyorum
bugün sabah erkenden kalkıp pazara gittik. pazara hataydan gelen bir tezgah vardı. nar ekşisi, peynir, zeytin falan aldık. ürünleri çok güzel. bir de bilin bakalım ne aldımtabiki kömbeeeeeeee
3 çeşidinden de karışık aldım. cevizli, hurmalı, tahinli bademli..... ay ne muhteşem bir kurabiye çeşidi o yaa çok lezzetliiii
kızlar kömbe yapan var mı bu ay?![]()
Sırrı kömbe baharatıevet çok güzel bir aroması var
ama gerçekten o yörenin tarifleri çok güzel. benim ağız tadıma uyuyorSırf kömbe yemek için Hataylı biriyle mi evlensem diye düşünmüşlüğüm olmuştu bekarkeno kadar güzel bana göre
![]()
![]()
ben de isterimmmmGözleme yapacağım komşularla![]()
evet tabiki baharatı. ama güzel bir bileşim. ben hurmalı ve cevizliyi çok sevdim. tahinli bademli de güzeldi ama diğerleri daha güzeldiSırrı kömbe baharatı
Bakallarda bile satılır orda, belli oranda karıştırılmış bir kısım baharat.Bana en çok tarçın tadı geliyor, sevdiğim kısmı o. Hurmalısı favorimiz
![]()
Ve de mesajımı görenler![]()
Ben de yufka aldım yarın peynirli börek yapmak için ama şimdi bu mesajı görünce patatesli de yapayım diye düşündüm.Kızlar iyi akşamlar. Patatesli börek yapacağım yarın kızımın okul pikniği için. Hangisini yapayım karar veremedim.
Nevreste .
Bekleye bekleye ağaç olmayalımBen de yufka aldım yarın peynirli börek yapmak için ama şimdi bu mesajı görünce patatesli de yapayım diye düşündüm.
Şuracıkta bekleyeyim![]()
Umarım olmayızBekleye bekleye ağaç olmayalım![]()
Bunu yapıyorum, güzel oluyorKızlar iyi akşamlar. Patatesli börek yapacağım yarın kızımın okul pikniği için. Hangisini yapayım karar veremedim.
Nevreste .
Bunu yapıyorum, güzel oluyor
Ellerine sağlıkYaptım pişirmeden buzdolabına koydum sosunu çeksin sabah pişiririm. İlk defa yaptım bu tarifi inşallah güzel olurSOS az döktüm herhalde fazla geldi sosu, 1,5 yufka daha yaptım. Dilimleri küçük diye daha büyük dilim yaptım ama sanki büyük olacak. Benim gibi tam tarife uymayan var mı acaba?
![]()
Genelde pazardan alırdım yufkayı. El açması yapacaktım işim çıktı yapamadım. Abimin sac yufkası var, oda fena değil, onu aldım bakalım artık. Benim beğenmeden çok çocukların beğenmesi önemli, inşallah beğenirler. Gerçi yiyecekleri 1 dilim de benim kızın beğenilince hoşuna gidiyorEllerine sağlıkben de tam tarife uyumuyorum, senin gibi büyük yapıyorum
bide burda ki yufkalar böyle ince değil,kalın olduğu için iki yufkadan yapıyorum. Ama yufkayı güzel ıslatıyorum bide bir gün önce yapınca buzluğa koyuyorum yapışmayacak şekilde. Sabah açılmasını beklemeden pişiriyorum. Şimdiye kadar yiyen herkes beğendi, inşallah sen de beğenirsin
![]()
Pazarın yufkaları ince ve büyük oluyor tâbi sizin oralardaGenelde pazardan alırdım yufkayı. El açması yapacaktım işim çıktı yapamadım. Abimin sac yufkası var, oda fena değil, onu aldım bakalım artık. Benim beğenmeden çok çocukların beğenmesi önemli, inşallah beğenirler. Gerçi yiyecekleri 1 dilim de benim kızın beğenilince hoşuna gidiyor![]()
Bana bildirim gelmemişKızlar iyi akşamlar. Patatesli börek yapacağım yarın kızımın okul pikniği için. Hangisini yapayım karar veremedim.
Nevreste .