En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
26 Mayısa kadar süre var. Belki o zamana kadar yine yaparsınız 😍Katılmayı düşünürseniz Nevreste Nevreste ye özel mesajla bildirebilirsiniz.
Haa öyle mi ben bitti sanmışım 😄
Denedigim tarif çok yağlı oldu ya, kurabiyeyi ısırınca tereyağını ısırıp yemişim gibi bir his 🤭 beğenemedim. Bir daha o tarifi denersem yağı azaltıp yapicam.
Teşekkür ederim bilgi için, gücümü toplarsam hemencecik katılabilirim tabii ki 💚

mutlu haftasonları diliyorum :halay::halay::halay:

bugün sabah erkenden kalkıp pazara gittik. pazara hataydan gelen bir tezgah vardı. nar ekşisi, peynir, zeytin falan aldık. ürünleri çok güzel. bir de bilin bakalım ne aldım :KK45: tabiki kömbeeeeeeee :KK53: 3 çeşidinden de karışık aldım. cevizli, hurmalı, tahinli bademli..... ay ne muhteşem bir kurabiye çeşidi o yaa çok lezzetliiii :-):confused:

kızlar kömbe yapan var mı bu ay? :deli::deli::deli:
Sırf kömbe yemek için Hataylı biriyle mi evlensem diye düşünmüşlüğüm olmuştu bekarken 😄 o kadar güzel bana göre 👍 🙂

Sırrı kömbe baharatı 👍
Bakallarda bile satılır orda, belli oranda karıştırılmış bir kısım baharat. 🙂 Bana en çok tarçın tadı geliyor, sevdiğim kısmı o. Hurmalısı favorimiz ❤️
evet tabiki baharatı. ama güzel bir bileşim. ben hurmalı ve cevizliyi çok sevdim. tahinli bademli de güzeldi ama diğerleri daha güzeldi :kk77:

Bunu yapıyorum, güzel oluyor

Yaptım pişirmeden buzdolabına koydum sosunu çeksin sabah pişiririm. İlk defa yaptım bu tarifi inşallah güzel olur 🤲SOS az döktüm herhalde fazla geldi sosu, 1,5 yufka daha yaptım. Dilimleri küçük diye daha büyük dilim yaptım ama sanki büyük olacak. Benim gibi tam tarife uymayan var mı acaba? 🤪

Yaptım pişirmeden buzdolabına koydum sosunu çeksin sabah pişiririm. İlk defa yaptım bu tarifi inşallah güzel olur 🤲SOS az döktüm herhalde fazla geldi sosu, 1,5 yufka daha yaptım. Dilimleri küçük diye daha büyük dilim yaptım ama sanki büyük olacak. Benim gibi tam tarife uymayan var mı acaba? 🤪
Ellerine sağlık 🥰 ben de tam tarife uyumuyorum, senin gibi büyük yapıyorum 😅 bide burda ki yufkalar böyle ince değil,kalın olduğu için iki yufkadan yapıyorum. Ama yufkayı güzel ıslatıyorum bide bir gün önce yapınca buzluğa koyuyorum yapışmayacak şekilde. Sabah açılmasını beklemeden pişiriyorum. Şimdiye kadar yiyen herkes beğendi, inşallah sen de beğenirsin🥰

Ellerine sağlık 🥰 ben de tam tarife uyumuyorum, senin gibi büyük yapıyorum 😅 bide burda ki yufkalar böyle ince değil,kalın olduğu için iki yufkadan yapıyorum. Ama yufkayı güzel ıslatıyorum bide bir gün önce yapınca buzluğa koyuyorum yapışmayacak şekilde. Sabah açılmasını beklemeden pişiriyorum. Şimdiye kadar yiyen herkes beğendi, inşallah sen de beğenirsin🥰
Genelde pazardan alırdım yufkayı. El açması yapacaktım işim çıktı yapamadım. Abimin sac yufkası var, oda fena değil, onu aldım bakalım artık. Benim beğenmeden çok çocukların beğenmesi önemli, inşallah beğenirler. Gerçi yiyecekleri 1 dilim de benim kızın beğenilince hoşuna gidiyor🤭

Genelde pazardan alırdım yufkayı. El açması yapacaktım işim çıktı yapamadım. Abimin sac yufkası var, oda fena değil, onu aldım bakalım artık. Benim beğenmeden çok çocukların beğenmesi önemli, inşallah beğenirler. Gerçi yiyecekleri 1 dilim de benim kızın beğenilince hoşuna gidiyor🤭
Pazarın yufkaları ince ve büyük oluyor tâbi sizin oralarda 😅 inşallah beğenilenler, oda mutlu olur🥰 bana yazarsın 😁

Back
X